Whatmatters op de lappen: Techno-Tempel in kelder voetbalstadion

Gelijk na een gewonnen match een feestje inzetten? Het kan! 

En met 31 punten uit 18 wedstrijden is het al een paar keer kunnen gebeuren voor de Nederlandse Tweedeklasser Roda JC. Zij hebben dan ook een heuse Techno-Tempel in de kelder van hun stadion in Kerkrade.

De club onder het Parkstad Limburg Stadion zal onder de naam Music Dome evenementen organiseren. Deze uitgaanstempel beschikt over drie verdiepingen en vier areas waar dikke geluidsinstallaties jouw hart en dat van 4.000 andere ravers op de tonen van de beats alvast vanzelf zal doen laten kloppen.

Onze Belgische trots Amelie Lens zal op 30 december de club volledig plat spelen met een waanzinnig setje. Een reden waarom Roda JC ondertussen in de Nederlandse Tweede Divisie speelt, hoeven we je niet te vertellen zeker?

Cover: Music Dome FB

You May Also Like

Mayweather vs McGregor: Let's get ready to Rumbleeeeeeeeee!

Bam! We gaan boksen! Lang heeft hij niet van zijn pensioen genoten. Dekselse Floyd Mayweather is ...

LAATSTE KANS: Schrijf je nu in voor de Highland Games in Mortsel!

Haal die kilt uit de kast, laat je boxershort er maar in en maak ...

Wat stoorde u op de Gentse Feesten? (Video)

Kurkdroog zocht het voor u uit! Wie de mannen van Kurkdroog een beetje kent, ...

Hosting door Fraai