Whatmatters op de lappen: Techno-Tempel in kelder voetbalstadion

Gelijk na een gewonnen match een feestje inzetten? Het kan! 

En met 31 punten uit 18 wedstrijden is het al een paar keer kunnen gebeuren voor de Nederlandse Tweedeklasser Roda JC. Zij hebben dan ook een heuse Techno-Tempel in de kelder van hun stadion in Kerkrade.

De club onder het Parkstad Limburg Stadion zal onder de naam Music Dome evenementen organiseren. Deze uitgaanstempel beschikt over drie verdiepingen en vier areas waar dikke geluidsinstallaties jouw hart en dat van 4.000 andere ravers op de tonen van de beats alvast vanzelf zal doen laten kloppen.

Onze Belgische trots Amelie Lens zal op 30 december de club volledig plat spelen met een waanzinnig setje. Een reden waarom Roda JC ondertussen in de Nederlandse Tweede Divisie speelt, hoeven we je niet te vertellen zeker?

Cover: Music Dome FB

You May Also Like

Aftermovie Kamping Kitsch Club 2017 is gelost!

Wat Als?…We in 2018 nog maar 1 festival mochten bezoeken? Dan is de keuze snel ...

AFW: Een weekend vol fashion!

Van een mode-event meer of minder kijken we bij Whatmatters niet meer op. Nee, ...

Weekendtip: Paradise City Festival

Elektronische muziek meets ecologie Ecologie, we liggen er niet of veel te weinig wakker ...

Hosting door Fraai