Whatmatters On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland…

Uitnodigingen en evenementen…we kunnen ze niet bijhouden. Moesten we op elke uitnodiging ingaan, dan moeten er 48 uur in een dag zijn en konden we alvast thuis ons boeltje pakken wegens nooit thuis. Maar als er een uitnodiging komt uit Amsterdam, een bruisende stad waar we wel erg graag vertoeven, kunnen we moeilijk nee zeggen.

Zo was er de grote opening van de Billionaire Amsterdam Store. Het merk, ooit opgericht door, je raadt het al, een miljardair, zijnde F1-goeroe en kenner van veel vrouwelijke topmodellen, Flavio Briatore. Hij bedacht dit merk samen met een zakenpartner terwijl ze samen in Briatore’s  exclusieve nachtclub Billionaires Club op Sardinië champagne lagen te hijsen.

Ondertussen heeft Philipp Plein een grote meerderheidsparticipatie in deze brand en dat zie je zeker terug in de collectie en de inrichting van de stores. Wij gingen kijken, voelden ons even miljardair, nipte van de champagne en zagen dat het goed was.

De collectie van Billionaire vind je hier.

 

Unibet

unibet

You May Also Like

2 YOUNG, het favoriete merk van de profvoetballer

Als 2 jonge kerels een eigen Belgisch modelabel uit de grond stampen, dan kunnen ...

Nølson: betaalbare, handgemaakte slim-fit hemden

Nølson mag dan zo Scandinavisch klinken als de pest, het zijn toch weer ondernemende ...

Supreme’s logo is officieel ’s werelds ‘Most Powerful’

In de categorie kleding althans Supreme, de mega-hyped streetwear gigant dat zelfs zijn naam ...