Whatmatters On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland…

Uitnodigingen en evenementen…we kunnen ze niet bijhouden. Moesten we op elke uitnodiging ingaan, dan moeten er 48 uur in een dag zijn en konden we alvast thuis ons boeltje pakken wegens nooit thuis. Maar als er een uitnodiging komt uit Amsterdam, een bruisende stad waar we wel erg graag vertoeven, kunnen we moeilijk nee zeggen.

Zo was er de grote opening van de Billionaire Amsterdam Store. Het merk, ooit opgericht door, je raadt het al, een miljardair, zijnde F1-goeroe en kenner van veel vrouwelijke topmodellen, Flavio Briatore. Hij bedacht dit merk samen met een zakenpartner terwijl ze samen in Briatore’s  exclusieve nachtclub Billionaires Club op Sardinië champagne lagen te hijsen.

Ondertussen heeft Philipp Plein een grote meerderheidsparticipatie in deze brand en dat zie je zeker terug in de collectie en de inrichting van de stores. Wij gingen kijken, voelden ons even miljardair, nipte van de champagne en zagen dat het goed was.

De collectie van Billionaire vind je hier.

 

tcoc

You May Also Like

Denim waar de originaliteit vanaf spat!

Gisteren lazen we over een vuile jeansbroek die meer dan 400 euro kost, maar ...

Whatmatters Weekend Tip: Dystopia

Haal die dansbenen maar boven!  Festival Dystopia in Fort 3 in Borsbeek pakt komende zaterdag ...

En hoe Radja toch nog onze 24e man is…

Het is en blijft een held… Vier keer winst en dus nog steeds ongeslagen…dat blijven ...

Hosting door Fraai