Weg met dat verlegen meisje…hier is een zelfzekere Melissa De Fré

Je bent een niet onknappe, of zeg maar erg knappe jongedame maar bij het eerste compliment sla je rood uit, begin je te stamelen en weet je niet waar kruipen uit verlegenheid. Het heeft iets schattigs maar daar kom je natuurlijk niet zo ver mee. Tijd dus om uit de schulp te komen en te laten zien dat je ook een knappe en zelfzekere meid kan zijn. Dat is precies wat Melissa heeft doorgemaakt. En haar ervaringen wil ze graag doorgeven aan andere meisjes…mooi toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELISSA DE FRÉ – Mel (@melissadefre) op

Hoi knapperd, stel je eens even voor?

Ik ben 23 jaar en woon te Lede. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste waardoor ik gepassioneerd ben door beauty alsook in fashion. Daarnaast ben ik ook een enorme hondenliefhebber. Ik heb een chihuahua genaamd Ralph en hij betekent alles voor mij.

Naast Ralph nog andere vrijetijdsbestedingen? 
Ik spendeer graag mijn vrije tijd met mijn beste vriendin en je kan mij ook altijd vinden in de fitness.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELISSA DE FRÉ – Mel (@melissadefre) op

Dat dit zijn vruchten afwerpt, kunnen we met onze eigen ogen zien! Ook op Instagram trouwens, wat wil je hiermee bereiken?

Ik wil graag mijn volgers inspireren. Ook is het een soort van dagboek voor mij want ik probeer toch dagelijks iets te posten. Graag wil ik ook zo verder nieuwe mensen bereiken en leren kennen.

En kom je dus ook in ons gezichtsveld…of je ons wel wil leren kennen, dat valt wel af te wachten natuurlijk. Is het veel nieuwe mensen leren kennen ook de reden waarom je hebt meegedaan aan Miss Supermodel Belgium? Heeft dit je iets bijgebracht?

Het was al een meisjesdroom van mij om ooit deel te nemen aan een missverkiezing. Zo besloot ik om 4 jaar geleden in dit avontuur te stappen. Ik ben er helemaal open gebloeid. Vroeger was ik een erg verlegen meisje.

Het was dus zeker niet vanzelfsprekend om mij hiervoor in te schrijven. Met een bang hartje had ik dit toch maar gedaan en de komende dagen met veel spanning zitten afwachten op een positief antwoord. Zo werd ik uitgenodigd op één van de castings en werd ik finaliste.

Ook mijn zelfvetrouwen heeft hierdoor een boost gekregen. Zo werd ik 4de eredame en kreeg ik de prijs om ons land te gaan vertegenwoordigen in Fiji voor Miss World Supermodel. Het was een heel mooie en unieke ervaring die ik zo opnieuw zou willen doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELISSA DE FRÉ – Mel (@melissadefre) op

Fiji? Daar kunnen veel meisjes alleen maar van dromen! Ben je nog bezig met modellenwerk? Of kies je de weg als influencer?

Na mijn miss avontuur wou ik zeker en vast modellenwerk blijven doen. Dit is niet zo makkelijk te combineren als student natuurlijk. Toch blijf ik af en toe deelnemen aan fotoshoots en modeshows. Ik doe dit met passie en wil dit zo lang mogelijk kunnen doen nu ik nog jong ben.

En als je jong bent, kan je nog wat dromen…wat zijn je verdere ambities?

Mijn verdere ambitie is om te blijven inspireren. En verlegen meisjes zoals ik zelf vroeger was te helpen hun dromen na te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELISSA DE FRÉ – Mel (@melissadefre) op

Kijk, wat een nobele en ‘schone’ gedachte! Iets anders nu, heb je ook een favoriete zonde? 

Ik ben een echte chocoladefreak, ik ben verzot op melkchocolade en om specifiek te zijn de Kinder chocolade. Ik heb toch elke dag mijn portie chocolade nodig (hihi). En als ik in een gezondere bui ben grijp ik al snel naar donkere chocolade. Zo probeer ik ook mijn zonde onder controle te houden door regelmatig te gaan fitnessen.

Heb je een quote die het beste bij jou past en waarom?

She is the kind of girl who is always smiling and loves to laugh.”

Deze quote wil ik absoluut nastreven. Ik heb geleerd om wat er ook gebeurt niet in een negatieve wolk te blijven zitten. Ik streef ernaar om alles positief te gaan bekijken waardoor ik er automatisch gelukkiger van word…Ohhh ja, ik lach ook heel graag vandaar dat ik deze quote heb gekozen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MELISSA DE FRÉ – Mel (@melissadefre) op

We zouden het niet beter kunnen verwoorden! Voor we afsluiten hebben we nog een paar vluggertjes voor je…

Ok! Doe maar!

Mijn favoriete reisbestemmingen is…Bali en New York. Ik hou van natuur maar tegelijkertijd ook van drukke steden. Ik ben al in Fiji geweest en sindsdien ben ik helemaal in de ban van natuur met mooie stranden en kleine eilandjes. Bali lijkt mij perfect voor een romantische huwelijksreis

Bikini of lingerie…Ik verkies dan toch liever lingerie omdat ik van lingerie hou. Alles moet mooi bij elkaar passen. Ik heb nog stage gevolgd in Hunkemöller. Elke week had ik wel iets van lingerie gekocht 😅Als ik de lotto win dan…Zou ik als eerste een mooie wereldreis maken. Ik wil graag veel gezien hebben in mijn leven.

Mijn ultimate crush is…Lil kleine. Ik hou van zijn muziek en hij is natuurlijk ook knap 😄 Ik word helemaal wild van…De Victoria secret fashion show. Dat is mijn ultieme droom net zoals bijna elk meisje hun droom om bij de Victoria secret groep te behoren denk ik. Ik hou van modeshows en loop zelf ook graag mee. Waar ik nog wild van word is het moment mijn favoriete liedje in de club wordt gespeeld. Dan ben ik niet meer van de dansvloer af te krijgen. Als ik eens uitga zal je mij nooit ergens in een hoekje van de club vinden.🙂

Wat niemand over mij weet is…Ik geloof erin dat oneven getallen ongeluk brengen. Zo zet ik altijd mijn radio volume op 16 ipv 15. Ook als ik in iemand anders zijn auto zit verander ik deze naar een even nummer 😅 Dan moeten we nu afronden want we zitten aan 14 vragen! Bedankt voor je tijd, blijf mensen inspireren en wij blijven het alvast volgen via Instagram! 

 

You May Also Like

Emily Ratajkowski laat nog maar eens zien waarom ze onweerstaanbaar is

Om ons geheugen op te frissen… We zouden ze bijna vergeten, Emily. Het is ...

Zwoel, zwoeler, zwoelst… Miluniel luidt hete zomer in!

De start van de zomer mag gevierd worden… Het is vandaag officieel zomer en ...

Vegan bikinimodel Elisabeth lusten wij wel

Het is niet omdat zij geen dieren eet, dat wij van dit diertje niet ...

Hosting door Fraai