Waarom is Kendall Jenner ’s werelds best betaald fotomodel? Daarom!

Netjes uit de voetsporen van halfzusje Kim en Kylie…

Hoeven we de Kardashians-Clan nog voor te stellen? Ik denk het niet. Met hun reality-reeksen, cosmeticaproducten en andere betaalde opdrachten rijven ze geld binnen als water. Dat nu ook de jongste telg hoge toppen scheert, is een nieuw succesje dat tijdens deze gezellige kerstperiode zeker zal gevierd worden ten huize Kardashian/Jenner.

Waar komen de sollen die binnenstromen dan vandaan? Met het roedel aan volgers en fans die knappe Kendall op handen dragen, scoort ze gemiddeld een 500.000 dollar per gesponsorde Instagrampost. 

Gooi daar dan gelijk nog een samenwerking met een aantal merken als Estée Lauder, Adidas, Chanel, Swarovski, Victoria’s Secret en Calvin Klein tegenaan en ze tikt het einde van dit jaar af op zo’n slordige 22,5 miljoen dollar, of zowat 9 miljoen meer dan de nummer twee in de lijst, Karlie Kloss, tevens ook één van die modellen dat jaarlijks mag terugkeren op de Victoria’s Secret Fashion Show.  

Soit, laat de grote merken maar betalen…wij kijken gratis mee! 

Cover: Instagram

You May Also Like

Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. ...

8 redenen waarom ZIJ verliefd wordt!

Jáááááááááren onderzoek zijn eraan voorafgegaan. Honderdduizenden thesissen zijn erover neergepend. Tienduizend seksuologen hebben hier ...

Top Gun 2: 'Maverick' komt volgende zomer uit!

Met Tom Cruise én Val Kilmer Noteer maar al in jullie agenda, 19 juli ...

Hosting door Fraai