Van knap snoetje Scarlett Rose Leithold krijgen wij niet genoeg

Vergeet Mariah Carey…

‘All We Want for Christmas’ is dit blond ondeugend knappertje. Scarlett is 21 jaar geleden geboren in Los Angeles en werd op haar viertiende ontdekt op een luchthaven door een modelscout.En luchthavens, dat is het enige wat dit heerlijk ondeugend model met maar liefst een twee miljoen volgers tegenwoordig ziet want ze reist voor het gerenommeerde modellenbureau Next Models de wereld rond.

Als het aankomt op social media, vind Scarlett dat je altijd je ware persoonlijkheid moet delen met de rest van de wereld. “My social media advice is to post exactly what your personality is like. That’s what people love to see.”

En wat zien wij graag? Juist…

Credits: Instagram

You May Also Like

Interview: In bad met Miss Exclusive Lauralyn Vermeersch

Zaterdag 27 januari waren we te gast op de Miss Exclusive verkiezing 2018. De ...

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...

Vlaamse Pareltjes XXII : Anke Lauwers

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai