Van knap snoetje Scarlett Rose Leithold krijgen wij niet genoeg

Vergeet Mariah Carey…

‘All We Want for Christmas’ is dit blond ondeugend knappertje. Scarlett is 21 jaar geleden geboren in Los Angeles en werd op haar viertiende ontdekt op een luchthaven door een modelscout.En luchthavens, dat is het enige wat dit heerlijk ondeugend model met maar liefst een twee miljoen volgers tegenwoordig ziet want ze reist voor het gerenommeerde modellenbureau Next Models de wereld rond.

Als het aankomt op social media, vind Scarlett dat je altijd je ware persoonlijkheid moet delen met de rest van de wereld. “My social media advice is to post exactly what your personality is like. That’s what people love to see.”

En wat zien wij graag? Juist…

Credits: Instagram

tcoc

You May Also Like

Sappig varken bijt minstens even sappig Instagram model in de kont…

Het kan ook andersom… Wie aan een varken denkt, denkt ongetwijfeld aan spek, kotelet, ...

Lauren Young & Gigi Paris aan de kerstlolly!

Werkelijk alle babes zijn volgens ons dit jaar al opgevoerd in adventskalenders of in ...

Dag Moeder, Dag Moeder…

Neen, mensen die wat verstand hebben van voetbalgeschiedenis weten dat dit een uitspraak was ...

Hosting door Fraai