Tinder voor uurwerken? WatchTinder!

Op zoek naar het perfecte klokje? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Surf eens naar WatchAdvisor. Dit Zwitserse bedrijf brengt met WatchTinder, Tinder naar de horlogewereld.

Het meest complete overzicht luxe uurwerken

WatchTinder matcht jouw voorkeuren aan de horloges die verkrijgbaar zijn en schotelt je de perfecte match voor. Handig! Op basis van enkele lifestyle vragen, weet de site naar welk type horloge je op zoek bent en stelt een selectie aan je voor. De voorgestelde horloges kan je dan ‘liken’ of ‘disliken’, net echt dus. Uiteindelijk moet het horloge van je dromen overblijven. Maar WatchTinder gaat ook verder. Het stelt je gelijk de shops voor waar het horloge verkrijgbaar is en stelt je in staat om onmiddellijk contact op te nemen. Wereldwijd, al zal je wel even het bedrag dat in Zwitserse frank wordt gecommuniceerd, omrekenen.

Maar niet alleen Tinder wordt bij je zoektocht betrokken, ook Pinterest is aanwezig. Je kan je favoriete horloges immers op een bord pinnen, zo verlies je ze niet uit het oog. Meer dan 250 verschillende horlogemerken dingen naar je hand of in dit geval, je pols. Een compleet overzicht van de markt en de mogelijkheden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dagboek in Ibiza: Hippies en Beachen

Dag Señorita Chica, Ik had beloofd je een naam te geven…bij deze heb ik ...

Voor 170€ p.p. huur je met 12 makkers deze patserige villa in Ibiza!

Ibiza, wij zijn verkocht! Trouwe lezers konden onze avonturen op het magische eiland al ...

'Ghostbuster' voor één dag Mister C. kraakt verlaten ziekenhuis!

Mister C., de man die wij inschakelen als er opdrachten komen waarbij het angstzweet ...

Hosting door Fraai