ThermoBall Eco: lichtgewicht jassen gemaakt van plastic flessen

De nieuwe ThermoBall Eco jas van The North Face is gemaakt van oude plastic flessen die zijn omgezet in vezels en textiel. Een lichtgewicht jasje, gemaakt van gerecycleerde materialen en dus met een hogere ecologische voetafdruk. Draagt dat even fijn!

ThermoBall in een ecojasje (letterlijk)

De materiaalproductie en productfabricatie van The North Face besloegen in het verleden 60 tot 85% van zijn totale milieu impact. Dit motiveerde het merk om de gebruikte materialen in de grootste collecties te gaan inruilen voor gerecycleerde materialen. Na de Denali-jacks uit 1996, de Reaxion- en Glacier-series, en de Bottle Source-collectie eerder dit jaar was het nu tijd voor de ThermoBall jassen die letterlijk in een ecojasje werden gestoken.

Stap voor stap duurzaam ondernemen

Het Amerikaanse merk is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om zijn producten te produceren met behulp van duurzamere materialen. Daarbij verliest het merk kwaliteit en prestaties nooit uit het oog. De komst van ThermoBall Eco betekent een belangrijke stap in de richting van grootschalige duurzame verandering bij het Amerikaanse outdoor merk.

De ThermoBall jassen zijn verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering, €230 per stuk en verkrijgbaar in de webshop van The North Face.

Unibet

unibet

You May Also Like

Alive and kicking: Groupon

Eerlijk we waren ze een beetje uit het oog verloren onze lieve vrienden van ...

De doorzichtige koffie van Clear Coffee

Nu drinken we koffie als pompwater op de Whatmatters redactie, maar koffie die er ...

Streetwear voor de liefhebbers van het spelletje!

Terwijl Jens af en toe nog een loffelijke poging doet het edele balspel te ...