ThermoBall Eco: lichtgewicht jassen gemaakt van plastic flessen

De nieuwe ThermoBall Eco jas van The North Face is gemaakt van oude plastic flessen die zijn omgezet in vezels en textiel. Een lichtgewicht jasje, gemaakt van gerecycleerde materialen en dus met een hogere ecologische voetafdruk. Draagt dat even fijn!

ThermoBall in een ecojasje (letterlijk)

De materiaalproductie en productfabricatie van The North Face besloegen in het verleden 60 tot 85% van zijn totale milieu impact. Dit motiveerde het merk om de gebruikte materialen in de grootste collecties te gaan inruilen voor gerecycleerde materialen. Na de Denali-jacks uit 1996, de Reaxion- en Glacier-series, en de Bottle Source-collectie eerder dit jaar was het nu tijd voor de ThermoBall jassen die letterlijk in een ecojasje werden gestoken.

Stap voor stap duurzaam ondernemen

Het Amerikaanse merk is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om zijn producten te produceren met behulp van duurzamere materialen. Daarbij verliest het merk kwaliteit en prestaties nooit uit het oog. De komst van ThermoBall Eco betekent een belangrijke stap in de richting van grootschalige duurzame verandering bij het Amerikaanse outdoor merk.

De ThermoBall jassen zijn verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering, €230 per stuk en verkrijgbaar in de webshop van The North Face.

tcoc

You May Also Like

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

Harrys of London pakt uit met nieuwe BOLT sneakers

Ooit als eens van Harrys of London gehoord? Waarschijnlijk niet en dat is oprecht ...

Shark Couture, tijdloze en luxueuze strandmode

Bij Whatmatters kijken we niet op een zwemshort meer of minder. Met de zomer ...

Hosting door Fraai