Theo & Co voor comfortabele ballen

Dagelijks een propere dat is toch wel het minimum. Maar ook de looks spelen een belangrijke rol bij een boxershort. Zeker als je single bent, wil je niet je broek afstropen om dan … Soit, dit maar om te zeggen de rekels van Theo & Co recent met een nieuwe lijn boxershorts op de markt zijn gekomen.

100% katoenen boxershorts

De hebbedingetjes bestaan uit 100% katoen met een onzichtbare binnenslip om het nodige comfort te geven. Je zal er vruchteloos naar zoeken in winkels, want momenteel worden ze enkel online verkocht. Bestellen is binnen de 24 uur je boxershort in huis hebben. Moet je dus dringend eens wisselen en heb je er geen bij de hand, dan kan je het zelfs op deze manier oplossen!

Boxer met zakken

Naast de meer klassieke boxershorts, ontwierpen de rekels achter het merk ook boxershorts met zakken. De ‘In My Pockets’ boxer is de perfecte boxershort om rustig door de living te struinen. Het hoeft niet altijd met joggingbroek te zijn.

De volledige collectie valt te bekijken op de webshop en heb je nog geen kerstcadeau voor je beste vriend, dan heb je dat bij deze gevonden. Gun hem een stel comfortabel zittende ballen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

'Papa, ik lijk steeds meer op jou': Fils & Papa

Soms doet een nieuw label ons nadenken en het gloednieuwe label ‘Fils & papa’ ...

In Gold We Trust weet dat seks verkoopt!

Gebruik het woord seks bij een man en onze aandacht is getrokken, of veralgemenen ...

NikeLab meets Olivier Rousteing

Eerlijk van Nike hadden we al gehoord, maar Olivier Rousteing was de Whatmatters redactie ...

Hosting door Fraai