Sylvana…het bewijs dat knap en zorgzaam echt wel samen gaat!

We geven het niet graag toe maar we worden op onze redactie al een beetje ouder. We worden er dan ook nog eens mee geconfronteerd daar de hele redactie komende week alweer een streepje mag bijtrekken achter het jaartal. Onbewust komt de aftakeling en het vooruitzicht van een rusthuis dichtbij. Die gedachte maakt ons niet echt vrolijk tenzij we moesten weten dat we verzorgd zouden worden door een positivo en spring-in-t-veld Sylvana.

Dag Sylvana, stel je eens even kort voor?
Hallo, ik ben Sylvana, 19 jaar oud, afkomstig uit Leuven en woonachtig in Zoutleeuw. Ik heb een diploma als zorgkundige. Ik draag de Belgische nationaliteit maar heb Mexicaanse origine. Mijn vader is dus Mexicaans en woont ook in Mexico.

Hoe zou je jezelf het best omschrijven?
Hoe ik mezelf zou omschrijven? Ik ben een heel vriendelijk, eerlijk, zorgzaam en verantwoordelijk persoon. Ik sta altijd klaar voor iedereen. Ik kan af en toe wel eens heel koppig uit de hoek komen.Dat zijn al heel wat pluspunten…maar wat vind je van jezelf je sterkste troef?
Ik heb meestal een heel objectieve kijk op alles, hierdoor komen veel vriendinnen raad vragen aan mij.
En je minst sterke?
Ik durf soms wel eens te recht uit zijn…Niks mis mee! Je hebt een diploma zorgkundige…ben je dan al aan het werk?

Ik studeer nog. Ik studeer verpleegkunde aan de UCLL te Campus Gasthuisberg. Of ik dit ga kunnen blijven volhouden is nog een vraagteken, wegens rugproblemen.

Oei, dat is minder! Er zullen zich anders wel rijen dik aanbieden om deze even te masseren, geloven we. Nog andere dingen waar je mee bezig bent?

Momenteel ben ik niet met iets specifiek bezig. De afgelopen weken heb ik vooral tijd voor mezelf genomen en tijd om uit te rusten wegens gezondheidsredenen. Tijdens het weekend ga ik me dan amuseren met mijn vrienden in The Villa Leuven.

Dat gaat de Vinnie graag horen! 
Ik ben vooral bezig met de promo voor The Villa Leuven. Dit wil zeggen dat ik dus vooral reclame maak op social media. Evenementen delen, mensen informeren en mensen aansporen om zich ook eens te komen amuseren in The Villa Leuven. Mensen kunnen ook steeds terecht bij mij voor de boeking van een staantafel of een VIP box. Ze kunnen ook hun namen aan mij doorgeven om ze op de guestlist te plaatsen. Ook ga ik er zelf graag wel eens feesten met mijn vrienden en vriendinnen.

Heeft een foto eens wat minder likes? “So be it!”

Mogen we je ook een beetje influencer noemen?
Ik beschouw mezelf niet als influencer. Ik vind dat dat woordje vaak te snel genoemd wordt. Het is niet omdat 1 merk of webshop je eens vraagt en je hierop instemt dat je direct een influencer bent.

Ik denk vooral ook dat je dan echt een veel groter bereik nodig hebt en ook meerdere dingen promoot. Ik steek ook niet echt héél veel tijd in social media of het idee van ‘hoe ziet mijn Instagram eruit’, ‘past deze foto op mijn Instagram’.

Ik post waar ik zin in heb en vooral wanneer ik er zin in heb. Heeft een foto eens wat minder likes? “So be it!” Ik wil niet dat mijn leven afhangt van cijfertjes op sociale media. Tuurlijk is het wel leuk als veel mensen je foto of profiel leuk vinden, maar ik wil niet dat mijn geluk daar van afhangt. 😉

Ik denk dat ik eerder veel tijd steek in het beantwoorden van DM’s en het verwijderen ervan. Hoeveel ongepaste berichtjes er soms binnenkomen is onbeschrijfelijk. Zo een mensen blokkeer ik dan ook direct.

Dus heren…gedraag jullie! Maar over social media gesproken, waarom moeten mensen je volgen op Instagram?
Ik vind niet dat iemand zich verplicht moet voelen om mij te volgen. Maar als je mijn profiel, foto’s en mijn story’s leuk vindt, waarom zou je het dan niet doen? En als je graag op de hoogte bent van de beste feestjes in de omstreken van Leuven dan is mij volgen zeker een goede optie! 😉
Ik krijg regelmatig leuke samenwerkingen voorgesteld dus als je nieuwsgierig bent naar wat er in de toekomst nog komen zal…


Stel dat die toekomst een perfecte avond zou zijn…uit wat bestaat die dan voor u?

Ik zit graag rustig op mijn gemakje in de zetel. Dus voor mij zou de perfecte avond dan toch een avondje onder vriendinnen zijn. Eerst lekker gaan eten en daarna een sleepover met veel girltalk en een paar goede films. Een beetje cliché he?

Euh…no comment…

Maar anderzijds heb ik ook wel super leuke avonden achter de rug gehad in The Villa Leuven & ook al in The Villa Antwerpen. Beide kunnen mij een perfecte avond bezorgen, hangt gewoon een beetje van de dag en stemming af. 😉

Heb je ook een favoriete zonde?
Waar ik nu eens echt van kan genieten is gaan eten in ’T Fonduehuisje te Leuven. Mhhhh…een heerlijke kaasfondue…
Niet slecht! Is er ook iets dat niemand van je weet?

Dat ik helemaal geen alcohol lust en dus ook nooit drink als ik uitga! Of dat ik uit een grote familie kom. vijf zussen & drie broers.

Letterlijk en figuurlijk twee handen vol! heb je ook nog passies en hobby’s?
Ik heb een tijdje veel gefitnest maar heb een stapje moeten terugzetten wegens gezondheidsproblemen. Wat ik wel graag doe is afspreken met mijn vriendinnen, lekker uit eten gaan en tegenwoordig ga ik ook graag feesten. Ik denk dat ik vooral een levensgenieter ben en niet zo bezig ben met me te storten op één bepaald ding.

Ik heb ook een passie voor fotografie. Ik sta graag voor de lens maar neem ook graag zelf foto’s van anderen. Later zou ik dan ook graag nog een cursus fotografie gaan volgen.

Ik heb ook een grote passie voor mensen. Ik werk als student in een bejaardentehuis en zoals ik eerder vertelde heb ik een diploma als zorgkundige . Ik help graag mensen en anderen blij maken maakt me oprecht gelukkig.

Wij zouden op onze oude dag wel verzorgd willen worden door zo’n positief en vrolijk ingestelde jongedame, laat dat duidelijk zijn! Bedankt voor je tijd, soigneer je rug en veel succes met alles wat je verder nog onderneemt! Wij blijven het volgen! Volgen, dat kan trouwens via Instagram.

Credits: Robbert Poel

You May Also Like

Waarom Emily Ratajkowski nog altijd een jongensdroom is?

Daar ze ondertussen getrouwd is, zal het een jongensdroom blijven… Maar getrouwd of niet…ze ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Hosting door Fraai