Surf Air lanceert “all you can fly”

De ‘all you can eat’-formule die is ons al langer bekend, maar ken je ook de ‘all you can fly’-variant? Bij Surf Air geloven ze er alvast in.

Surf Air abonnement

Recent lanceerde de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Surf Air alvast deze abonnementsformule. 11 bestemmingen werden in een pakket gestopt en dit abonnement laat je toe onbeperkt tussen deze plaatsen te vliegen. En nee, ze sturen je niet naar het hol van Pluto. Californië, Londen, Ibiza en zelfs Brugge zitten in het pakket opgenomen. Even een weekendje feesten op Ibiza, vormt dus geen enkel probleem meer. Meer nog, binnenkort zouden er nog 20 nieuwe bestemmingen aan het abonnement toegevoegd worden.

De formule is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Reken toch maar op € 2.600 per maand. Daar moet je wel al wat voor over en weer vliegen natuurlijk. Omdat het een privé-luchtvaartmaatschappij is, verlies je wel geen tijd bij de check-in, douane en het boarden.

Surf Air mikt in de eerste plaats op de bedrijven, waarvan de mensen zeer frequent op zakenreis moeten. Eerder initiatieven van andere maatschappijen liepen stuk voor stuk faliekant af, maar wie weet …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 redenen waarom jij moet beginnen klussen

Ben jij een handige harry? Twee gouden handen? Wel, dan heb je zeker en ...

Dagboek in Ibiza: Hippies en Beachen

Dag Señorita Chica, Ik had beloofd je een naam te geven…bij deze heb ik ...

Belmouth: de eerste Belgische vermouth

In Amerika mag orange dan the new black zijn, hier wordt vermouth al langer ...

Hosting door Fraai