Subtropisch zwemparadijs Duinrell gaat volgende zondag met de billen bloot

We weten allemaal dat je op je blote billen toch net wat harder van de glijbaan gaat…

Wie trekt zijn broek altijd een beetje af als hij van de glijbaan gaat om net dat tikkeltje harder te gaan? Zet dan nu een grote cirkel rondom 16 december in jouw agenda. Zo kan je volgende week zondag namelijk ongegeneerd in je blote kont de waterglijbanen af!

Het Tikibad in attractiepark Duinrell in Wassenaar, op een dik uurtje rijden van de Belgisch-Nederlandse grens, is dan namelijk gereserveerd voor de naturisten onder ons. Het is de organisatie ‘NFN Open en Bloot’ die het hele tropische zwembad heeft afgehuurd.

Ook benieuwd naar een ultiem gevoel van vrijheid en ervaring van bewegende elementen door de zwaartekracht in donkere, snelle tunnels? Vanaf half drie in de namiddag ben je welkom. Je hoeft enkel je handdoek nog mee te nemen. Wij zoeken alvast nog wat gegadigden om mee te gaan. Let op, de plaatsen zijn beperkt. Reageren kan via info@whatmatters.be en reacties worden alleen in aanmerking genomen als er ook een foto bij de aanmelding zit.

Cover: Duinrell

 

 

 

You May Also Like

Preparing Snowbombing! Whatmatters ontmoet wereldsterren van Disciples!

Wij maken ons stilaan klaar voor een weekje ‘festivallen’ in een onuitgegeven setting. Snowbombing ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Festivals, als het wat exclusiever mag!

Wij geven toe, we zijn NIET altijd authentiek bij Whatmatters. We kunnen wel over ...

Hosting door Fraai