Subtropisch zwemparadijs Duinrell gaat volgende zondag met de billen bloot

We weten allemaal dat je op je blote billen toch net wat harder van de glijbaan gaat…

Wie trekt zijn broek altijd een beetje af als hij van de glijbaan gaat om net dat tikkeltje harder te gaan? Zet dan nu een grote cirkel rondom 16 december in jouw agenda. Zo kan je volgende week zondag namelijk ongegeneerd in je blote kont de waterglijbanen af!

Het Tikibad in attractiepark Duinrell in Wassenaar, op een dik uurtje rijden van de Belgisch-Nederlandse grens, is dan namelijk gereserveerd voor de naturisten onder ons. Het is de organisatie ‘NFN Open en Bloot’ die het hele tropische zwembad heeft afgehuurd.

Ook benieuwd naar een ultiem gevoel van vrijheid en ervaring van bewegende elementen door de zwaartekracht in donkere, snelle tunnels? Vanaf half drie in de namiddag ben je welkom. Je hoeft enkel je handdoek nog mee te nemen. Wij zoeken alvast nog wat gegadigden om mee te gaan. Let op, de plaatsen zijn beperkt. Reageren kan via info@whatmatters.be en reacties worden alleen in aanmerking genomen als er ook een foto bij de aanmelding zit.

Cover: Duinrell

 

 

 

You May Also Like

Antwerp Pride: Hijs de regenboogvlag!

Weldra zal de regenboogvlag weer door Antwerpen stad wapperen. Praalwagens vol decadentie, kleur en ...

Miss-kandidate Laura Oliveira Granja nodigt je vanavond uit in Jardim (Antwerpen)

En je steunt gelijk het goede doel… Vandaag organiseert High On House, Jardim en Miss ...

Zondagtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Het tweedaagse ANTWERP CLASSIC CAR EVENT (ACCE) trapte zich gisteren met een vliegende start ...

Hosting door Fraai