Stukken raket in je horloge

We kunnen ze niet aanslepen de horloges die we hier op de redactie krijgen voorgesteld. Vaak puike en dure exemplaren, maar écht bijzonder? Laat deze horloges van het Zwitserse Werenbach de uitzondering zijn. Niet dat ze er zo fantastisch uitzien, maar ze zijn wel gemaakt van stukjes raket die effectief de ruimte zijn ingegaan. Mogen we dat zeer bizar en bijzonder vinden?

Mach 33

Wat begon als een vreemd idee op Kickstarter, had zoveel succes dat er nu effectief een gelimiteerd aantal horloges verkrijgbaar zijn. De bedenkers van het concept hebben effectief stukjes raket verzameld en brengen nu een limited edition op de markt: de MACH 33. 

Er zijn drie verschillende modellen die stuk voor stuk zijn samengesteld uit onderdeeltjes van 2 raketten die effectief naar het ISS ruimtestation zijn gevlogen. Er is een Amerikaanse, Duitse en Russische variant voor de liefhebbers. Van de Russische zijn er slechts 99 stuks beschikbaar en van de andere 2, 199 stuks. Ze hebben een kast van 42 mm. Terwijl de Russische en Duitse variant $ 476 kosten, tel je voor de Amerikaanse $ 446 neer. Al bij al dus best betaalbaar voor een horloge met een verhaal.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3 foodtrends om van te smullen!

Culinaire smulpapen – nee, geen kenners –  als we zijn proberen we de trends ...

Newline, sporten in parachutestof

Een fanatieke loper, maar de klassieke merken zoals adidas en Nike een beetje beu? ...

Private clubs die de moeite waard zijn om lid van te worden

Heb je nog wat roebels te spenderen? Wil je graag een netwerk uitbreiden of ...

Hosting door Fraai