Stavros Sisters met stoere 18kt armband

Wij kennen maar een Stavros, en dat is die van Lili & Marleen. Iedereen onder de 35 heeft nu sowieso geen idee over wie we het hebben, maar kom. Soit, blijkbaar heeft Stavros ook zusters. Meer nog, na een juwelenlijn voor vrouwen, komen de Stavros Sisters nu ook met armbanden voor mannen op de markt.

Stoere armband voor mannen

De tijd dat mannen enkel een horloge als juweel droegen ligt al een tijdje achter ons. Armbanden kunnen tegenwoordig perfect en dat hebben de dames achter het Antwerpse Stavros Sisters goed begrepen. Het eerste ontwerp voor mannen is een sobere, stoere armband met een tijdloze look. Deze matcht dus met alles en komt net op tijd voor de feestdagen.

De cross bracelet is gemaakt uit 18 karaat witgoud, dus er zorgvuldig mee omspringen is de boodschap. Dit witgoud werd gehamerd waardoor de look nog net een tikkeltje stoerder is. Een subtiel kruisje waarachter de kruising schuilgaat maakt het juweel helemaal af. Binnenin vind je trouwens de boodschap“For my rebel without a cause” gegraveerd. Een leuk extra detail.

Wat zoveel vakmanschap moet kosten? Wel trek de flappen maar uit je portefeuille en haal er € 2.230 uit.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3 tailors om van te houden

Een kostuum op maat – we hebben het als eens aangegeven – onmisbaar. Niet ...

Radja Nainggolan doet het met Fratelli Rossetti

Naast het veld dan wel te verstaan… Als er één voetbalploeg is die mode ...

Een sneaker die verandert naarmate hij ouder wordt? Check deze primeur bij Nike

Bij deze…de Nike x A-COLD-WALL* Capsule Collection Hoe verandert een gebruikt object over de tijd ...

Hosting door Fraai