Sharon Grobben, binnenkort ‘Big’ in New York!

De trouwe fans zullen zich haar ongetwijfeld herinneren: het curvy model Sharon Grobben. Omdat ze niet alleen op jullie, maar ook op ons een onvergetelijke indruk heeft nagelaten, vonden we het tijd om haar nog eens een paar vragen te gaan stellen. De belangrijkste? Sharon, ben je nu nog steeds single?

Sharon, we herinneren ons nog dat je op zoek was naar een leuke job toen, gevonden ondertussen?

Wel, mijn modellencarrière is ondertussen in een stroomversnelling geraakt! Ik zit ondertussen bij een aantal grote modellenbureaus in het buitenland en je mag me ondertussen dus gerust fulltime model noemen. Ik wil me momenteel echt focussen op mijn opdrachten.

Nice, en hoeveel tijd steek je daar nu in?

Tgoh, dat is moeilijk te zeggen, het varieert van maand tot maand. Je kan wel stellen dat ik er dagelijks op één of andere manier mee bezig ben. Zeker omdat ik ook als influencer op Instagram actief ben.

Netjes! Nu, als curvy model zit je in een niche, is de concurrentie daar even zwaar als in het ‘reguliere’ circuit?

Zeker! Net als bij de ‘slankere’ modellen zijn er bij ons heel wat modellen. Je hebt meisjes met heel wat ervaring of een betere look die makkelijker worden geboekt. Het is dus perfect vergelijkbaar. Maar we gunnen het elkaar wel hoor.

Zo lief! Krijgen volslanke modellen ondertussen meer kansen?

Ik merk wel dat dankzij Instagram ‘body positivity’ veel meer aandacht krijgt. Jammer genoeg loopt België wel wat achterop.

Even concreet over wat opdrachten: welke was de leukste tot nu toe?

Sowieso die in Gran Canaria voor een kledingmerk. Een super leuke ervaring op een prachtige locatie en met heel wat luxe. Als model werd ik daar echt ontzettend goed gesoigneerd. Ik mocht daar echt werken met een internationaal topteam.

Nice, wij gaan volgende keer wel mee als bodyguard! Krijg je ook bizarre aanvragen?

Zonder twijfel de man die een gebruikt slipje van me wou kopen voor 1.000 euro. Ik heb niet gereageerd.

Wij hadden hem met plezier ons boxershort voor 1.000 euro verkocht! Volgende keer ons bellen! Wat staat er op de planning voor 2019?

Heel wat! Modeshows, shoots en ga zo maar door. Mijn volgende opdracht is in Napels!

Wij kunnen! Wat hoop je nog te bereiken in 2019?

Ik hoop in 2019 heel wat publicaties te halen, zodat ik ook aan de slag kan in Amerika. Er liggen daar enorme opportuniteiten, maar ze zijn er wel veeleisend. Je moet ook voldoende publicaties halen om aan een werkvergunning te geraken. Daar zit Donald Trumph voor veel tussen. Maar ik ben aan het afvinken en New York is calling!

Van Mol naar New York, waanzin! Is er een fabeltje over de modellenwereld dat echt niet klopt?

Mensen denken altijd dat je je geld wel heel makkelijk binnenrijft en dat het altijd glamour en luxe is. Modellenwerk is echt wel hard werken. In Gran Canaria kon ik elke dag om 4u30 opstaan, om 7u waren we al aan het shooten en om 18u was het nog niet gedaan. Ik heb wel 100 kledingstukken aangetrokken en dan nog op hakken. Ik kon geen kleding meer zien.

Dan tot slot onze hamvraag: heb je ondertussen die vriend al kunnen strikken?

Nope, daar heb ik geen tijd voor. Al mag een trouwe jongen die mijn modellenwerk aanvaardt altijd een poging wagen.

En die mag als het goed is zelfs gratis aan die gebruikte slips snuffelen! Sharon, wij wensen je alvast een geweldige toekomst in de Big Apple en nodig ons gerust eens uit!

Meer over Sharon? Volg haar op Instagram en Facebook, maar laat haar haar ondergoed houden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Elise De Cock

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Cultureel geïnspireerde Emily gaat nog eens naakt

Geen ‘Blurred Lines’ deze keer maar netjes bedekt door haar gitzwarte haren…zo laat Emily ...

Hosting door Fraai