Sergio Herman gaat nu ook aan de granola

Hap jij ‘s ochtends nog altijd een boterham met choco weg of erger nog stop je bij het tankstation voor een curryrol en een rijsttaartje? Compleet fout natuurlijk! De moderne man zit ondertussen al lang aan de granola. Een hype die de dekselse tovenaar in de keuken Sergio Herman niet aan zich kan laten voorbijgaan!

La Favo x Sergio Herman

Nu, helemaal alleen flikt hij het kunstje niet, hij rekent op het Belgische La Favo, dat al een tijdje 100% natuurlijke quinoa granola op de markt brengt. Een samenstelling die je trouwens niet alleen bij het ontbijt kan eten. In samenwerking met Sergio werden er recent 3 nieuwe granolas op de markt gebracht. Samenstellingen die in geen enkele keuken misstaan.

3 nieuwe smaken

De drie nieuwe smaken zijn: Noten & Duindoornbes, Boekweit & Bessen en Chocolade & Pistache. Smaken die omschreven worden als een culinaire beleving, waarbij de ambachtelijke bereidingswijze centraal blijft staan. Het gaat stuk voor stuk om Belgische quinoa, gecombineerd met lokale producten.

Wist je trouwens dat Sergio recent de deuren van The Pine House in Cadzand heeft opengezwierd? Een ontbijtconcept in het voormalige Strandhotel in Cadzand-bad. Deze producten kan je daar natuurlijk vinden en passen perfect in het concept.

Meer dan ontbijt alleen

Granola is meer dan ontbijt alleen. Het ondernemersduo wil met de lancering van de drie exclusieve smaken ook aantonen dat granolas niet enkel samen gaan met een kommetje yoghurt. Het is een veelzijdig product waar je creatief mee kan omgaan in de keuken. Zo kan je er overheerlijke koekjes mee maken of choco rock smaakbommen.

Ons favoriete recept

Ruby chocolade & Berry quinoa granola bar

Benodigdheden
300gr Ruby chocolade
90gr Boekweit & Bes quinoa granola

Bereiding
Smelt de ruby chocolade en meng er de Boekweit & Bes quinoa granola door. Stort de massa uit op bakpapier tot chocoladereep dikt en laat opstijven. Breek of snij in stukken en strooi er nog wat extra granola over.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Waarom Rome nog steeds dé citytrip is!

Rome of officieel Roma,…het is ondertussen twee jaar geleden dat we er nog eens ...

Hosting door Fraai