SEB MAN voor mannen die niet in een hokje passen

Cosmetica voor mannen? Je kan niet genoeg keuze hebben en met plezier smeren we alles op onze smikkel op het uit te testen. Die diepe groeven – in mijn geval, natuurlijk niet bij Jens zijn engelengezicht – verdwijnen niet meer, maar dat kan de pret niet drukken. We maken dan ook met plezier kennis met het nieuwe SEB MAN assortiment.

Een compleet gamma voor de man

Het eerste wat opvalt? Die verpakking ziet er stoer en gelikt uit, niet onbelangrijk aan onze kant van de wasbak, toch? Met deze nieuwe lijn haircare-, grooming- en stylingproducten kom je al een heel eind. Het label richt zich trouwens op de hippe vogels, die zich niet in een hoekje laten drukken, maar wel gemak, eenvoud en kwaliteit zoeken.

Het haircare gamma bestaat uit 4 producten, zowel voor de baard, (eventueel) lichaamshaar en het hoofdhaar. Om te stylen zijn er maar liefst 5 producten, van gel tot en met wax. Groomen kan dan weer met 3 productjes.

De producten vinden hun oorsprong en kracht in de guarana-plant. Een unieke, geurige mix van peperkorrels, bergamot en warme amber vult de neusgaten. Wedden dat je nieuwe geurtje onmiddellijk opvalt én in de smaak valt!

Deze producten van SEB MAN zijn nu verkrijgbaar.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan ...

Buffel gin: "To good to be a secret."

Dat de Whatmatters redacteur die dit stukje typt in zijn jeugdjaren een veelbelovend voetballertje ...

Water uit een platte fles: Memo bottle!

Uw redacteur drinkt veel te weinig water. Of dat aan de ‘standaard’ rond plastic verpakking ...

Hosting door Fraai