Retro gamen met de Playstation®classic

Je wordt ouder papa. Gelukkig beseffen wij dat alvast van onszelf en hoeven onze kinderen ons dat niet duidelijk te maken. Heeft dat ook zijn voordelen? Reken maar, wij beleven retro gaming op de échte manier, wij waren er vroeger al bij!

Uiteraard beschikken we op de Whatmatters redactie over een PS4, het zou maar bizar zijn zonder. En natuurlijk knallen we geregeld anderen neer tijdens een potje Fortnite, maar net zo goed gaan we aan het retro gamen. Als je weet dat Sony op 3 december zijn Playstation®classic op de markt bracht, dan weet je meteen waar wij de komende periode mee bezig zijn. Deze miniatuur-console heeft de look van de good old Playstation® en is voorzien van 20 originele games.

Topgames in overvloed

Deze Playstation is zo’n 45% kleiner aan de zijkanten en 80% in volume. Handig weg te bergen dus in je interieur. Onze favorieten onder de vooraf geladen games? Wel doe ons maar Grand Theft Auto, Metal Gear Solid en Tom Clancy’s Rainbow 6: puur jeugdsentiment! Maar er zijn dus nog 17 andere toppers die goed zijn voor uren spelplezier.

Wij kunnen alvast niet wachten om dit beestje in huis te hebben, al zal er van artikels schrijven dan net iets minder in huis komen. Voor € 99,99 haal jij verloren gewaande herinneringen en 20 topgames in huis. Een faire deal, toch?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg… Het kunnen natuurlijk ...

Go Pro 7

GoPro Hero7 – de nieuwe must have !

De nieuwste beste vriend van onze avonturier, Mister C. GoPro was oorspronkelijk relatief bescheiden, ...

Pavlok helpt je van je verslavingen af!

Vreet jij je wezenloos als er een zak chips wordt opengetrokken? Moet je de ...

Hosting door Fraai