Retro gamen met de Playstation®classic

Je wordt ouder papa. Gelukkig beseffen wij dat alvast van onszelf en hoeven onze kinderen ons dat niet duidelijk te maken. Heeft dat ook zijn voordelen? Reken maar, wij beleven retro gaming op de échte manier, wij waren er vroeger al bij!

Uiteraard beschikken we op de Whatmatters redactie over een PS4, het zou maar bizar zijn zonder. En natuurlijk knallen we geregeld anderen neer tijdens een potje Fortnite, maar net zo goed gaan we aan het retro gamen. Als je weet dat Sony op 3 december zijn Playstation®classic op de markt bracht, dan weet je meteen waar wij de komende periode mee bezig zijn. Deze miniatuur-console heeft de look van de good old Playstation® en is voorzien van 20 originele games.

Topgames in overvloed

Deze Playstation is zo’n 45% kleiner aan de zijkanten en 80% in volume. Handig weg te bergen dus in je interieur. Onze favorieten onder de vooraf geladen games? Wel doe ons maar Grand Theft Auto, Metal Gear Solid en Tom Clancy’s Rainbow 6: puur jeugdsentiment! Maar er zijn dus nog 17 andere toppers die goed zijn voor uren spelplezier.

Wij kunnen alvast niet wachten om dit beestje in huis te hebben, al zal er van artikels schrijven dan net iets minder in huis komen. Voor € 99,99 haal jij verloren gewaande herinneringen en 20 topgames in huis. Een faire deal, toch?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Haal de racepiloot in je boven!

Druk jij al eens graag op het gaspedaal, maar besef je dat je dat ...

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Met deze speedboat vlieg je over het water

Neem het gerust letterlijk… Een speedboat dat als het ware zweeft over het water? ...

Hosting door Fraai