Puma brengt meest geavanceerde sneaker uit jaren ’80 terug uit!

Een tracker van ver voor zijn tijd…

Een schoen die je op de voet volgt? Jouw prestaties bijhoudt en de route die je hebt gelopen netjes overzet naar jouw laptop of smartwatch? Futuristisch klinkt het de dag vandaag niet maar in de jaren ’80 was dit Puma’s natte droom. Eentje die een stukje werkelijkheid werd in ’86 waar MS-DOS, grote floppy disks en Flik Flaks het mooie weer maakten en we van Windows, IOS, USB-poorten, internet, smartphone en smartwatch nog nooit hadden gehoord.

In dat pre-technologie tijdperk waren het de heren bij PUMA die al toekomst zagen in een mobiele tracker in de achterkant van een sneaker. De PUMA sneaker die als zoete broodjes over de toonbank ging was voorzien van een klein computertje aan de achterkant van de schoen die je met een dikke kabel kon verbinden met een Commodore 64.  

Nu, zo’n dikke 30 jaar later gaat datzelfde PUMA het ver-voor-zijn-tijd-concept van stal halen en presenteert men het als de PUMA RS Computer. De sneaker krijgt dezelfde klassieke look maar met een geheel nieuwe technologische touch. Om er eentje te bemachtigen ga je wel snel moeten zijn. Er zullen slechts 86 stuks (naar het originele jaartal) worden gemaakt die in slechts een klein aantal Puma-Stores kunnen aangekocht worden.

De prijs is nog niet gekend maar dat je er diep voor in je buidel zal moeten tasten is een quasi zekerheid.  

You May Also Like

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Puur minimalisme met Bosun Watches

Nog nooit van Bosun Watches gehoord? Dat is niet erg, daarvoor zijn wij er. ...

Straight from ANTWRP

Enig chauvinisme is ons bij Whatmatters niet vreemd. Hoewel we nooit spreken over parkings ...

Hosting door Fraai