Nieuwe hype in België: het eerste avocadorestaurant in België

Eerlijk, geef ons maar een stukje vlees, maar kom we kunnen niet meer om de hype heen. Van bij de noorderburen komt er een hype overgewaaid waar vooral je vriendin – moest je die al hebben – heel gelukkig mee gaat zijn: een avocadorestaurant. Gezond en mooie Instagrampics gegarandeerd.

The Avocado Show

The Avocado Show is ongetwijfeld maar één van de vele restaurants die de komende tijd de deuren gaan opendoen. Op de Anspachlaan kan je terecht voor avocadoburgers, pannenkoeken en zelfs drankjes met avocado. In Amsterdam is de zaak alvast een doorslaand succes en er is geen reden om eraan te twijfelen, dat dat ook bij ons het geval gaat zijn.

Super gezond, keuze te over, maar houd er wel rekening mee dat deze avocado’s van de andere kant van de wereld komen. Echt ecologisch bewust eet je dus niet. Maar laat dat de pret van het foto’s nemen, natuurlijk niet drukken. En reken maar dat je vriendin in het krijt staat!

The Avocado Show
Anspachlaan 66
1000 Brussel

Openingsuren: 
maandag tot donderdag: 9u – 18u
vrijdag tot zondag: 9u – 20u

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Weekendtip: "Antwerpen Proeft" mét en van Marisa Papen

Culinaire evenementen, wij zijn fan! Eén van onze favoriete evenementen en met stip genoteerd ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Elke dag kreeft & garnalen

‘Elke dag kreeft & garnalen’, deze oorwurm van Fresku ( hier te ontdekken voor ...

Hosting door Fraai