Men In Black komt terug! (Video)

Zonder Will Smith helaas… 

Men in Black… laten we het puur nostalgie noemen. Jongens (en meisjes) geboren in de jaren ’80 en misschien begin jaren ’90 kennen ongetwijfeld deze toch wel legendarische sciencefiction filmreeks met helden als ‘Fresh Prince’ Will Smith en Tommy Lee Jones. En we hebben goed nieuws…de Men In Black zijn terug…of toch voor een stuk.

De komische, met een overload aan actie, filmreeks wordt uitgebreid met een prequel die ons dus terug meeneemt naar de beginjaren van de Men in Black. De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Hemworh en Tessa Tompson.

Het verhaal:
Agent M, gespeeld door Tessa Thompson, voegt zich voor het eerst bij deze groep en haar eerste missie brengt haar naar Londen. Daar worden verschillende moorden gepleegd. Een zoektocht naar de daders, met Agent H, gespeeld door Chris Hemsworth dringt zich op.

Grote afwezige is, zoals eerder gezegd, Will Smith. De aanwezigheid van steracteur Liam Neeson maakt het wel een stuk goed. Of het een succes wordt, weten we midden 2019, wanneer deze film de filmzalen zal aandoen. Wij zijn alvast benieuwd.

You May Also Like

Hier is de trailer van ‘Green Book’, dé film die de Oscars domineerde

Never underestimate the underdog! Zondagnacht werden voor de 91e keer de Oscars uitgereikt, oftewel ...

Child’s Play is terug en jij kan hem gratis gaan zien!

Chucky is Back… We lieten jullie al eens weten dat er een zesdelige serie ...

Play Trailerpark: Bingewatchen en overnachten met jouw favoriete serie

Bingewatchers…dit mag je absoluut niet missen!  Eerst een kleine introductie… Play is al jarenlang ...

Hosting door Fraai