Men In Black komt terug! (Video)

Zonder Will Smith helaas… 

Men in Black… laten we het puur nostalgie noemen. Jongens (en meisjes) geboren in de jaren ’80 en misschien begin jaren ’90 kennen ongetwijfeld deze toch wel legendarische sciencefiction filmreeks met helden als ‘Fresh Prince’ Will Smith en Tommy Lee Jones. En we hebben goed nieuws…de Men In Black zijn terug…of toch voor een stuk.

De komische, met een overload aan actie, filmreeks wordt uitgebreid met een prequel die ons dus terug meeneemt naar de beginjaren van de Men in Black. De hoofdrollen worden vertolkt door Chris Hemworh en Tessa Tompson.

Het verhaal:
Agent M, gespeeld door Tessa Thompson, voegt zich voor het eerst bij deze groep en haar eerste missie brengt haar naar Londen. Daar worden verschillende moorden gepleegd. Een zoektocht naar de daders, met Agent H, gespeeld door Chris Hemsworth dringt zich op.

Grote afwezige is, zoals eerder gezegd, Will Smith. De aanwezigheid van steracteur Liam Neeson maakt het wel een stuk goed. Of het een succes wordt, weten we midden 2019, wanneer deze film de filmzalen zal aandoen. Wij zijn alvast benieuwd.

You May Also Like

Whatmatters Filmtip: Cold Pursuit (Liam Neeson)

En wij geven 5 duotickets weg! Mannen die houden van een stevige actiefilm, spits ...

F1-held Charles Leclerc knalt tegen 240 km/u in Ferrari door straten van Monaco

Geen GP van Monaco dit jaar?  Dat houdt me niet tegen moet onze F1-held ...

Whatmatters Event: ‘The Kraken Screamfest’ is de meest bangelijke bioscoopervaring ooit!

En jij kan er misschien gratis naartoe! Het is bijna Halloween en dat betekent ...

Hosting door Fraai