Marisa’s wegen leiden naar… Rome (NSFW)

Geen geloofs- of politieke overtuiging gaat ze uit de weg…

Nadat ze al eerder gecontesteerde foto’s liet maken aan de Joodse klaagmuur, de Turkse moskee Aya Sofia in Istanbul, een dikke middelvinger liet zien richting Trump of alle aandacht van de rijke jetset in Saint-Tropez afnam en naakt door de haven van het mondaine Franse kuststadje paradeerde, is het nu de beurt aan Katholieke Kerk in Rome. Deze reportage is dan ook de laatste in de FXCKRLGN-trilogie, ‘Fuck Religion’, na Istanbul en Jeruzalem. Een trilogie waarvoor ze graag een tentoonstelling wil organiseren in Los Angeles, de stad waar ze momenteel vertoeft.  

Wie de Italiaanse pers wat volgt, kon afgelopen week al lezen dat het Belgisch model Marisa Papen en de Australische fotograaf  Jess Walker hadden geprobeerd naaktfoto’s te nemen op het Sint-Pietersplein. Geprobeerd? Volgens ons is het meer dan gelukt. Meer nog… niet alleen het Sint-Pietersplein maar ook andere monumenten uit Rome kregen hoogbezoek.

De volledige fotoreeks, waaronder enkele zeer expliciete foto’s en het verhaal inclusief opnieuw een tijdje achter de tralies, vind je terug HIER

En we hebben nog iets extra in petto…voor slechts 69€ haal je Marisa ‘FXCKRLGN’ Papen zelf in huis, in de vorm van een 3D-‘Ave Marisa’-beeldje. Wie iets meer sollen over heeft, kan gaan voor unieke ‘Fine Art Prints‘. Bestellen doe je HIER.Credits: Marisa Papen/Jess Walker

You May Also Like

Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota ...

Op zoek naar een vleugje culturele meerwaarde met Irini Giallouris

Wanneer we voor het laatste een museum bezocht hadden? Euh … Telt dat van ...

Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding ...

Hosting door Fraai