Liz Swerts is officieel het knapste ‘schrikkelkindje’ uit onze omstreken! (Interview)

Ooit was ze ons Vlaams Pareltje van de week. Omdat de vraag en de honger naar deze jonge knappe meid niet gestild was, we hopen vragen kregen of we er niet meer over wisten, werd het gewoon tijd ze even uit te nodigen voor een drankje en een hapje en ze wat vragen voor te schotelen. Of nee, wij werden uitgenodigd in haar habitat, de Versuz. Het relaas…

Dag Liz, stel je eens kort even voor?
Mijn naam is Liz Swerts, geboren op 29 februari 1992 en ben dus 26 jaar oud of 6,5 jaar want mijn verjaardag valt jammer genoeg in een schrikkeljaar. Ik woon in Alken en Sint-Truiden (ouders gescheiden dus ik wissel wat af tussen de twee) en ik heb een vriend, Bryan Vandezande, die maar blijft studeren dus ik probeer ondertussen thuis nog wat te sparen. (lacht)

Je moet officieel nu zowat de jongste knapperd zijn die op Whatmatters verschijnt. Over sparen gesproken, wat doe je in het dagelijkse leven?
In mijn dagelijkse leven doe ik zowat vanalles. Momenteel doe ik wat vervangingen als leerkracht haarstyliste in het middelbaar en ben ik in avondschool een opleiding gestart voor medisch secretariaat. Ik ben ook ambassadrice in de Versuz te Hasselt.

In de zomer zal je ons meer op festivals zien voorbij komen tijdens onze ‘On Tour’ i.p.v in de club.  
Daarnaast steek ik ook veel tijd in samenwerkingen met bepaalde merken via Instagram. (After Eden, Nickey Nobel, Orage Jewels) en hier en daar een fotoshoot. Dit kan gaan van sportkleding tot bikini’s of zoals deze zondag brillen voor een optiekzaak (Debelser in Tervuren).

Wat zijn je ambities, je doelen?
Welk doel ik heb in mijn leven vind ik wat moeilijk om op te antwoorden. Ik heb nooit zo iets gehad van ‘dit wil ik doen’, daarmee dat ik dus maar van alles wat doe en we zien wel waar ik ooit strand…

Je bent Versuz ambassador, wat houdt dat in en waarom doe je dat?
Inderdaad, dit is echt een droomjob…(wanneer je jong bent dan toch) Het is werken en genieten tegelijk, zalig, niet? Als je ambassadeur bent wil dit zeggen dat je het gezicht of uithangbord bent van de club. Ik ben één van die gezichten.  Als ze ons zien zullen ze ons dan ook direct aan de Versuz linken. We zijn met een aantal ambassadrices en tonen eigenlijk waar Versuz voor staat. We proberen mensen dan ook aan te sporen via media, (Instagram, Facebook) of op festivals om naar onze club te komen. Dus als ambassatrices gaan we ook On Tour. Mij zal je zo goed als altijd samen met Luna en Lenthe zien.

De zusjes Stevens…die kennen we! Maar ga door…we onderbraken je…
Wij staan vaak in voor de Versuz On Tour evenementen zoals Tomorrowland, Pukkelpop etc… We zijn met ons 3 een zalig team en 3 boezemvriendinnen en weten echt alles over elkaar. Op festivals laten wij zien wat een groot feest het altijd is in onze club. Zo is het onze taak dan ook om het publiek volop mee te krijgen in de feestsfeer, zowel op festivals als in de club. Maar we zijn geen danseressen.

Ik noem ons eerder ambiance makers. Ballonnen gooien, lightsticks uitdelen en jullie voorzien van wat gratis inkomkaartjes of leuke glitter tattoos. Eerder wat leuke animatie.  Wij zijn dan ook het aanspreekpunt en iedereen kan bij ons terecht voor wat voordelen in de club. Wat die voordelen zijn?… Just ask!

Wij doen niets anders dan vragen stellen…Soit, social media dan…hoeveel tijd steek je hierin en beschouw je je als een influencer? 
Heel veel. Teveel eigenlijk. Mijn vriend had een app op mijn gsm gezet waar ik mee kon zien hoelang ik op een dag actief ben op mijn gsm. Zeer confronterend. Er kruipt meer tijd in als mensen denken. Het is niet even een foto maken en posten er wordt echt wel over nagedacht hoe, waar, wat.  Ook filteren en een leuke tekst erbij verzinnen, noem maar op. Ik beschouw mezelf niet echt een influencer maar zie het eerder als een leuk extraatje.

Waarom moeten mensen je volgen op Instagram?
Er moet niets maar ik denk dat de meeste me volgen voor wat ik in mijn leven doe, voor mijn sportieve lichaamsbouw heb en me misschien een interessante vertoning vinden met mijn blonde haren en blauwe ogen?

Blond haar en blauwe ogen…dan heb je ongetwijfeld waanzinnig veel succes bij de mannen. Wat is het meest bizarre verzoek dat je ooit van een man hebt gehad? 
Dan kies ik er toch deze wel uit : de vraag werd niet door de man zelf gesteld maar door zijn secretaresse (of wie het ook was). Ik kreeg 50.000 euro aangeboden om een etentje bij te wonen aan de oevers van het meer in de buurt van Genève. Het was onder contract en als ik het tekende en terugstuurde zou ik 25.000€ op voorhand gestort krijgen en 25.000€ nadien. Ik heb dit bericht natuurlijk genegeerd. Zo berichten zijn toch echt te grappig en ongeloofwaardig.

50.000? Dat zal niet voor een etentje alleen zijn denk ik dan. Een ander vraagje…je staat lekker strak…hoe blijf je in vorm?
Mager zijn zit in onze familie. Mijn model heb ik te danken aan mijn moeder. Hopelijk zie ik er op haar leeftijd ook nog zo uit. Ik doe aan pilates, lopen, wintersport (snowboarden) en met mijn papa ga ik in de lente en de zomer 1 keer per week inline skaten; daar krijg je strakke bibs van! Ik hou van sporten.

En wat is jouw favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde? Iedereen zegt dat ze niet snappen dat ik zo mager blijf want ik ben echt een vreetzak. Lookbroodjes en nacho’s met kaassaus of een frietje met Andalouse-saus.

Over eten gesproken…wat is jouw favoriete eetadresje?
Oïshi! Ik ben zot op sushi!

Oosters…is dat ook de richting dat je gaat voor je favoriete reisbestemming?
Neen! Dat is Ecuador (Galapagos). We hebben een jaar een student (Steven) thuis gehad uit Ecuador en we zijn hem daarna gaan bezoeken. Samen hebben we een paar weken rondgetrokken door Ecuador. De Galapagos eilanden zijn zeker een aanrader! Deze staat in de top van mooiste plekjes ter wereld.

Onze bucketlist is weer wat aangevuld. Heb je ook een bepaald levensmotto?
Wat cliché maar: ‘What goes around comes around’… omdat ik dit in het verleden al vaker ondervonden heb.

Een laatste vraagje…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
De meeste mensen weten dat niet maar mijn naam is Lisa. Mijn vriendinnen noemen me Lis dus daarmee de naam Liz Swerts, klink toch wat cooler he, haha.

Veel cooler Lisa…euh…Liz! Voor we hier afsluiten hebben we nog snel een vluggertje…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Jas van Lombardini
Mijn favoriet designermerk is…Heb geen favoriet
Ik voel me het meest sexy als ik…Red lipstick draag!
Als ik de lotto win dan…Wereldreis maken en in arme landen gaan helpen
My ultimate crush is…Dave Franco, damnnn!

Damnnn…dat zeiden wij ook als we jouw Instagram bekeken! Merci voor je tijd en heel veel succes in alles wat je verder nog onderneemt! Wij blijven je alvast vanop de eerste rij volgen! 

Credits:MaximuZ

 

 

 

You May Also Like

Gekrulde Texaanse ex van Floyd Mayweather maakt onze maandag goed

En dinsdag, woensdag,… Laten we stellen gewoon heel de week… We hebben het over ...

Roemeens ontvoerder wilde 50.000 bitcoins voor dit model

Chloe Ayling…wij hadden nog nooit gehoord van deze blondine, laat staan gehoord. Nochtans heeft ...

Doutzen doet ons nu al 'Hunkemölleren' naar Kerstmis (foto's + video)

Nog 159 keer slapen… En dan snijden we de kalkoen aan, mogen we cadeautjes ...

Hosting door Fraai