Kerstballen met drank in zijn de eyecatcher in jouw kerstboom!

Winter- hier, Winter- daar… wij zetten een kerstboom mét ballen!

Laat duidelijk zijn dat wij niet meedoen aan politieke spelletjes. Kerstmis komt eraan en dan mogen wat ons betreft de kerstmarkten, kerststallen, kerstbomen en kerstliedjes op de radio van stal gehaald worden. Niet dat wij allemaal geloven dat zo’n dikke 2000 jaar gelden een jonge vrouw onbevlekt ontvangen is en een kind ter wereld bracht  in een stal…het gaat hier om de sfeer. De sfeer van jenever, glühwein en over de grens erwtensoep met rookworst.

Iets waar we elk jaar wel tegenop zien is het versieren van de kerstboom, een verplicht helpend nummertje door de vrouw des huizes. Tot nu!  Want…wij hebben nu kerstballen met drank in. Meer nog, je hoeft je niet in te houden want eens je ze leeg gesloeberd hebt, vul je ze gewoon terug aan.

Kopen doe je bij The Lakes Distillery’s (UK) dus inslaan die voorraad alvorens ze beslissen een extra taks te heffen na de Brexit. Oh ja, er is voor ieder wat wils. Zo heb je kerstballen met whisky, wodka en gin. Voor een sixpack met 6 drankballen betaal je 17 euro. De kerstdecoratie bij Walter Van Gastel is een pak duurder.

You May Also Like

Xavies' Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Kevin De Bruyne tovert vanaf nu met de nieuwe Nike PhantomVSN

Een fluwelen schoentje voor fluwelen voetjes… Wij zijn een bevoorrechte partij. Gisteren hebben we ...

Beste champagne komt van…de Lidl!

De tijd wij met de flessen Veuve gooiden op een dinsdagnacht in een kelder ...

Hosting door Fraai