Keiharde ‘Triple Frontier’ wordt dé film van het voorjaar op Netflix (Trailer)

Nog heel even geduld…

Films en series over (drugs-)kartels? Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en als er één streamingdienst is die alles netjes verzameld, dan is het Netflix wel. Zij zorgen er op hun eentje voor dat grote voorraden chips, cola en popcorn in deze donkere, koude en natte periode van het jaar van het warenhuis tot jouw sofa worden verplaatst.

Op de film ‘Triple Frontier’, waar helden als Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal één van de meest gewelddadige kartels ter wereld beroven is het nog even wachten tot maart. Dan komt deze waanzinnige film uit…én exclusief voor de abonnees van Netflix. Wellicht hebben we hier zelfs te maken met de sterkste cast in een Netflix Original, ooit.

Het verhaal?

Een groep met loyale ex-Special Forces leden wagen keer op keer hun levens, maar rijk worden ze er niet van. Ze besluiten samen het heft in eigen hand te nemen en een steenrijk en machtig drugskartel te beroven in een dunbevolkte grensgebied in Zuid-Amerika. Als de minutieus gecoördineerde plannen onverwacht uit de hand dreigen te lopen, worden hun vaardigheden, loyaliteit en hun moraal tot het uiterste gedreven en moeten ze ineens vechten voor hun leven. Hoe overleef je in de jungle, in het hol van de leeuw? Zeker nu ze niet de steun van de overheid hebben, staan ze er helemaal alleen vol. Verwacht keiharde actie, met een serieus randje.

Klinkt veelbelovend. Voor zij die nog niet overtuigd zijn, of gewoon nieuwsgierig, hieronder vind je de trailer.

You May Also Like

Netflix haalt Tarantino, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio binnen

Streamingtip van de bovenste plank… Straffe kost van Netflix. Waar het meestal wel heel ...

Ook Miss Exclusive start zijn miss-jaar! Hier de eerste beelden!

Dit zijn de twintig finalisten… De 9de editie van Miss Exclusive is officieel gestart ...

Hosting door Fraai