In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond?

In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is het dikwijls in vele huiskamers een gezellig samenzijn. Om de tijd de doden tot die verrekte klok twaalf slaat worden er dan ook op veel plaatsen bordspellen bovengehaald.

Dat het met Oudjaar net iets meer mag zijn en we dan de ‘De Luxe’-edities bovenhalen van een Monopoly, Stratego,… is een feit. Dit jaar echter gaan we voor ‘the real deal’… Scrabblen met echt hout, nepleer en gouden accenten. Perfecte ingrediënten voor een potje stijlvol verbaal geweld.

Het idee van Scrabble hoeven we niet echt uit le leggen maar voor zij die heel hun leven geen bordspel en eerder een iPad van dichtbij hebben gezien doen we het toch. Woorden met de beste woordwaarde zo neerleggen dat ze de meeste punten opleveren.

We geven je het graag even mee…woorden als ‘Lynx’ ‘rugbymatchjes’, ‘whiskyproducent’, ‘gymnastiekclub’ scoren goed. En als je deze nog kan leggen op een driemaal woordwaarde, ben je helemaal de baas van de avond.

Kostprijs van deze in hout uitgevoerde letterbak met tierlantijn en schone schijn…250 dollar exclusief verzendkosten richting de Lage Landen.

Bron: JFKMen

Unibet

unibet

You May Also Like

De Bose Soudlink Micro Speaker levert maximaal geluid

Natuurlijk kan je een mastodont van je speaker in je woonkamer neerpoten, maar is ...

Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de ...

Schoenen voor spionnen van Oliver Sweeney

Ben je op zoek naar een bijzonder paar schoenen? Een paar schoenen waar een ...