In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond?

In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is het dikwijls in vele huiskamers een gezellig samenzijn. Om de tijd de doden tot die verrekte klok twaalf slaat worden er dan ook op veel plaatsen bordspellen bovengehaald.

Dat het met Oudjaar net iets meer mag zijn en we dan de ‘De Luxe’-edities bovenhalen van een Monopoly, Stratego,… is een feit. Dit jaar echter gaan we voor ‘the real deal’… Scrabblen met echt hout, nepleer en gouden accenten. Perfecte ingrediënten voor een potje stijlvol verbaal geweld.

Het idee van Scrabble hoeven we niet echt uit le leggen maar voor zij die heel hun leven geen bordspel en eerder een iPad van dichtbij hebben gezien doen we het toch. Woorden met de beste woordwaarde zo neerleggen dat ze de meeste punten opleveren.

We geven je het graag even mee…woorden als ‘Lynx’ ‘rugbymatchjes’, ‘whiskyproducent’, ‘gymnastiekclub’ scoren goed. En als je deze nog kan leggen op een driemaal woordwaarde, ben je helemaal de baas van de avond.

Kostprijs van deze in hout uitgevoerde letterbak met tierlantijn en schone schijn…250 dollar exclusief verzendkosten richting de Lage Landen.

Bron: JFKMen

You May Also Like

Met deze 5 tips word jij een poker professional

Met (online) poker valt heel wat geld te verdienen. Kijk maar naar landgenoot Kenny ...

Vliegen we binnenkort met een elektrische Rolls?

Ja, als het van Rolls Royce afhangt… Het leven van vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen ...

koop-boeing

Koop eens een Boeing …

.. of toch in onderdelen. Ik weet niet of iemand er ooit bij heeft ...

Hosting door Fraai