In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond?

In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is het dikwijls in vele huiskamers een gezellig samenzijn. Om de tijd de doden tot die verrekte klok twaalf slaat worden er dan ook op veel plaatsen bordspellen bovengehaald.

Dat het met Oudjaar net iets meer mag zijn en we dan de ‘De Luxe’-edities bovenhalen van een Monopoly, Stratego,… is een feit. Dit jaar echter gaan we voor ‘the real deal’… Scrabblen met echt hout, nepleer en gouden accenten. Perfecte ingrediënten voor een potje stijlvol verbaal geweld.

Het idee van Scrabble hoeven we niet echt uit le leggen maar voor zij die heel hun leven geen bordspel en eerder een iPad van dichtbij hebben gezien doen we het toch. Woorden met de beste woordwaarde zo neerleggen dat ze de meeste punten opleveren.

We geven je het graag even mee…woorden als ‘Lynx’ ‘rugbymatchjes’, ‘whiskyproducent’, ‘gymnastiekclub’ scoren goed. En als je deze nog kan leggen op een driemaal woordwaarde, ben je helemaal de baas van de avond.

Kostprijs van deze in hout uitgevoerde letterbak met tierlantijn en schone schijn…250 dollar exclusief verzendkosten richting de Lage Landen.

Bron: JFKMen

tcoc

You May Also Like

FIFA 18 komt er met extra gratis WK Special!

Mannen, noteer alvast 29 mei in jullie agenda en plan een boysnight in jouw mansave. ...

Hét zomerse klokje: Nomos Glashütte Ahoi Aqua Neomatik

Ben je voor blauw? Dan hoort dit klokje gewoonweg in je collectie. Zeker als ...

Drink Duff bier in de bar van Moe in je tuin!

Al bijna 30 seizoenen lang zijn The Simpsons één van de populairste animatiefiguren ter wereld. ...

Hosting door Fraai