In stijl ‘Scrabblen’ als een baas doe je zo

Een tip voor oudejaarsavond?

In aanloop van het aftellen van oud naar nieuw is het dikwijls in vele huiskamers een gezellig samenzijn. Om de tijd de doden tot die verrekte klok twaalf slaat worden er dan ook op veel plaatsen bordspellen bovengehaald.

Dat het met Oudjaar net iets meer mag zijn en we dan de ‘De Luxe’-edities bovenhalen van een Monopoly, Stratego,… is een feit. Dit jaar echter gaan we voor ‘the real deal’… Scrabblen met echt hout, nepleer en gouden accenten. Perfecte ingrediënten voor een potje stijlvol verbaal geweld.

Het idee van Scrabble hoeven we niet echt uit le leggen maar voor zij die heel hun leven geen bordspel en eerder een iPad van dichtbij hebben gezien doen we het toch. Woorden met de beste woordwaarde zo neerleggen dat ze de meeste punten opleveren.

We geven je het graag even mee…woorden als ‘Lynx’ ‘rugbymatchjes’, ‘whiskyproducent’, ‘gymnastiekclub’ scoren goed. En als je deze nog kan leggen op een driemaal woordwaarde, ben je helemaal de baas van de avond.

Kostprijs van deze in hout uitgevoerde letterbak met tierlantijn en schone schijn…250 dollar exclusief verzendkosten richting de Lage Landen.

Bron: JFKMen

You May Also Like

Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische ...

De wonderhemden van Labfresh

Nee, in magie geloven we niet, maar een wit hemd dat niet vuil te ...

Belgische 3D-zonnebrillen uit gerecycleerd plastic: w.r.yuma

JA, ik weet het, ik had het gisteren al over zonnebrillen terwijl er geen ...

Hosting door Fraai