Hunkemöller laat jouw lief stralend fitnessen als Beauty Queen Doutzen Kroes

Het hoeft niet altijd lingerie of badmode te zijn…

Laat duidelijk zijn, als er één vrouw is waar wij al jaren erg veel sympathie voor hebben, dan is het Doutzen Kroes wel. Het topmodel dat de ‘Runway’ van Victoria’s Secret als ‘Angel’ al eventjes vaarwel heeft gezegd, zit helemaal niet stil. De laatste jaren creëert ze haar eigen collecties onder de naam ‘Doutzen Stories‘ bij Hunkemöller.

Aangezien wij ‘Huize Kroes/James‘ al wel vaker zijn tegengekomen en ook bij de mensen van Hunkemöller op een goed blaadje staan, hebben wij het voorrecht op de eerste beelden van de collectie vandaag en exclusief al aan jullie aan te bieden.

Straffer nog, onze lieven hebben ieder een pakje gekregen! Benieuwd in wat de vrouwen achter de redactie van Whatmatters zullen dragen tijdens hun gezamenlijke fitness-avond? Of ben je nog op zoek naar een laat kerst- of nieuwjaarscadeautje? Wél, dit!

 

tcoc

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Loore Van Opstal

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Jeanine Gouwens, zelfstandig en ondernemend!

Verstand komt met de jaren zeggen ze wel eens. Bij de Whatmatters redactie was ...

Hosting door Fraai