Hunkemöller laat jouw lief stralend fitnessen als Beauty Queen Doutzen Kroes

Het hoeft niet altijd lingerie of badmode te zijn…

Laat duidelijk zijn, als er één vrouw is waar wij al jaren erg veel sympathie voor hebben, dan is het Doutzen Kroes wel. Het topmodel dat de ‘Runway’ van Victoria’s Secret als ‘Angel’ al eventjes vaarwel heeft gezegd, zit helemaal niet stil. De laatste jaren creëert ze haar eigen collecties onder de naam ‘Doutzen Stories‘ bij Hunkemöller.

Aangezien wij ‘Huize Kroes/James‘ al wel vaker zijn tegengekomen en ook bij de mensen van Hunkemöller op een goed blaadje staan, hebben wij het voorrecht op de eerste beelden van de collectie vandaag en exclusief al aan jullie aan te bieden.

Straffer nog, onze lieven hebben ieder een pakje gekregen! Benieuwd in wat de vrouwen achter de redactie van Whatmatters zullen dragen tijdens hun gezamenlijke fitness-avond? Of ben je nog op zoek naar een laat kerst- of nieuwjaarscadeautje? Wél, dit!

 

You May Also Like

Hoe zou het zijn met… Stéfani Bosschaerts?

Erg goed blijkbaar! Exact vier jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact ...

Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel II: Maxime Vergauwen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai