Hier is de volledige en overheerlijke Victoria’s Secret Fashion Show (video)

Beter kunnen we de kerstvakantie niet inzetten…

“The artists. The wings. The everything. Relive the magic…and watch the entire 2018 Victoria’s Secret Fashion Show right here! Featuring performances by Leela James, The Chainsmokers feat. Kelsea Ballerini, Halsey, Bebe Rexha, Shawn Mendes, Rita Ora and The Struts, as well as legendary Angel Adriana Lima’s last walk down the Victoria’s Secret Runway, it’s definitely a show you can’t miss.”

Een aankondiging die kan tellen. Heerlijke engeltjes met de mooiste glimlach op aarde, mooie lingerie, nog mooiere badpakken, opzwepende muziek…de hemel bestaat en je kan er nu gedurende een klein uur integraal naar kijken.

Schenk jezelf en wat maten een paar pilsjes in en ga als een baas de kerstvakantie in! Enjoy!
Cover: YouTube

You May Also Like

Wie wordt Vanessa Moe ooit moe?

Sommige vragen word je nooit moe en wij durven er een klein gokje op ...

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...

Hosting door Fraai