Haal je inner James Bond naar boven met de Pyro Pen

Dat een naam soms heel simpel kan zijn, bewijst de Pyro Fire Shooting Pen. Want met deze pen kan je niet alleen schrijven, maar ook vuurballen afschieten. En wel tot 3 meter ver! Last van pyromanie of altijd al eens een Bond-waardig gadget willen hebben, dan is de Pyro Pen iets voor jou!

Ready, set, write and fire!

Bij de Pyro Fire Shooting Pen wordt gebruik gemaakt van flash paper, een speciaal papier dat direct vlam vat en opbrandt. Om ongelukken te voorkomen moet je 3 seconden lang een knop indrukken, waarna een blauw LED-lampje gaat branden en je nogmaals drukt om af te vuren. Ondanks dat je dus niet zomaar met 1 simpele klik de pen in actie zet, blijft de Pyro Pen wel een vurig projectiel dat je afschiet. Hoe dan ook, bij Whatmatters hebben we onze wensenlijst voor kerst zojuist aangepast. Nu maar hopen dat de douane het daarmee eens is…

Check hier het Pyro Pen filmpje op YouTube om te zien hoe het werkt!

De Pyro Pen, voor illusionisten en gadgetfreaks

De Pyro Pen is bedacht en ontwikkeld door Ellusionist, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in gadgets en toebehoren voor goochelaars en illusionisten. In 2014 brachten zij al een gadget op de markt waarmee je vuurballen uit je losse pols kan schieten. Nu is daar de Pyro Fire Shooting Pen, voor 79 dollar is deze van jou, je bestelt hem hier.

You May Also Like

De betaalbare laser projector van Xiaomi

Thuis televisie kijken, maar het gevoel hebben dat je in de bioscoop zit? Xiaomi ...

Deze zomer loop jij in een retro voetbaltruitje!

Let op…dit is enkel toegestaan tijdens de wedstrijden van het WK in Rusland. Tenzij ...

De TANK: een huisje voor je wijn!

De feestdagen associeer ik met pakjes, veel te veel eten en wijn, liters wijn. ...

Hosting door Fraai