Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop…Stoere (trend)setting voor jouw knipbeurt

Een opening die kon tellen

Onze favoriete kapper van het Oostelijk halfrond, ja we liggen ten oosten van de Meridiaan van Greenwich, Roel Melis, heeft zijn zaak vernieuwd. Wij waren er dan ook als vossen bij sappige kippen bij om als eerste de vernieuwde zaak eens te gaan inspecteren. Het grote verschil met vroeger? Voortaan krijgen de geslachten elk een eigen verdiep: de stoere ‘Ground Zero Barbershop’ voor mannen en het elegante en stijlvolle ‘High Level Hair’ voor vrouwen. Wij focussen uiteraard op jullie, de mannen.

Op de benedenverdieping betreed je na het passeren van klapdeuren die net uit een ‘Western-Saloon’ komen, de ‘Ground Zero Barber Shop’. Hier kan je je zowel laten knippen als scheren. Alles ademt pure testosteron uit met een stoer, ruw, mannelijk en Cubaanse touch. Bouwmaterialen uit de jaren ’50, een oude ‘draaikassa’ en een oude volledig gerenoveerde moto, volgens Roel uit de Tweede Wereldoorlog, maken het ook helemaal af. Wie Dessel zegt, zegt gelijk ook Graspop en ook hier vinden we wat van terug in de vorm van het officiële ‘Graspop’-bord van Guns ’N Roses.

Waarom deze switch? “Een ziel in het kapsalon brengen, dat is de bedoeling”, aldus Roel. “Ik volg al jaren de nieuwste trends. We zijn blij dat we het met dit fantastisch team aan de mensen kunnen tonen.”

En hij droomt luidop verder: “Op termijn wil ik op de benedenverdieping ook bandjes laten langskomen of andere activiteiten organiseren, allemaal in thema. Er zullen hier ook nog gitaren staan en voor wie zin heeft, zetten we de muziek af en mag hij voor ons en de andere klanten wat spelen. Graaf, niet?” Sowieso geslaagd!

Wil je jezelf ook eens laten kappen met een biertje in de hand in een uniek concept? Neem dan een kijkje op Facebook of de site en maak alvast nu al een afspraak.

 

You May Also Like

4 brillenmerken om mee gezien te worden

Zijn je ogen net als die van mij naar de kl¨¨? Niet getreurd, met ...

Scheer je in stijl met de Hexagon scheerset

Op zoek naar een fijne scheerervaring, of gewoon het geklooi met de plastieken wergwerpmesjes ...

Hotspot Tuesday: Roel Melis, de geknipte man!

Vergeet de half verwijfde kapper die in zijn skinny broek en spannende zwarte V-hals ...

Hosting door Fraai