GIMBER, voor de BOB tijdens de feestdagen

Uiteraard zetten wij het tijdens de komende feestdagen nog net iets harder op een drinken dan anders. Ben jij echter BOB van dienst of geheelonthouder? Dan is er nu GIMBER. Volgens de producenten het alternatief voor een cocktail …

Dimitri Oosterlynck, de bedenker van het drankje was het watertjes drinken beu en kwam dan maar zelf met een alternatief op de proppen. Dit 100% geconcentreerde en biologische gemberdrankje moet nu de markt veroveren.

Het alternatief voor alcohol

Je neemt 3 cl GIMBER – mooie fles trouwens – en voegt er koud bruiswater aan toe. Wat ijsblokjes erbij, een takje tijm of munt, een partje limoen en klaar. Soms moet je het niet moeilijker maken dan het is. Ben in de winter meer te vinden voor een warme drank? Je kan het ook perfect combineren thee. Kortom je kan er heel wat kanten mee uit.

GIMBER wordt gemaakt van de beste Peruviaanse gember, een mengeling aan kruiden en limoen. Aan gember worden vaak helende krachten toegewezen, maar wat is er nu van aan? Feit is dat gember boordevol gingerol zit, een wetenschappelijk bewezen antioxidant en ontstekingsremmer. Verder is het goed voor je spijsvertering en verlaagt het je cholesterol. What more could you ask for? Gezien GIMBER 40% gember bevat is het dus naast heerlijk kruidig ook lekker gezond en bovendien vrij van E-nummers en andere toevoegingen zoals citroenzuur!

Een fles van 70cl GIMBER heb je al voor €24,95. Een halve liter GIMBER is de jouwe voor €21,95.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Prettig Exotisch…Fabiola Aguilera

Vandaag dansen we op onze redactie de Lambada. We hebben een ferm exotisch en ...

Reistip: Daarom is Bali nog steeds een hotspot!

Het gaat niet goed met Bali op dit moment. Op dit ogenblik spuwt de vulkaan ...

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...

Hosting door Fraai