Gimball in zakformaat: DJI Osmo Pocket

Face it, zonder leuke beelden besta je niet meer. Hard? Kan best zijn maar op Instagram en andere sociale media moet je echt niet meer met waardeloze foto’s en video’s komen aanzeilen. De oplossing? Piepklein en krachtig. Maak kennis met de DJI Osmo Pocket!

Piepkleine krachtpatser

Deze gloednieuwe actiecamera is piepklein, van dat zakformaat is geen letter gelogen. Ongeveer 12 cm en 3 cm breed om precies te zijn. Onderschat deze kleine rekel echter niet, het is een krachtpatser. De DJI Osmo Pocket maakt 4k beelden en heeft een 12 megapixel camera aan boord, daar kan je al wat mee. Zeker als je weet dat de batterij van de camera ruim twee uur meegaat. Uiteraard valt het schermpje nogal klein uit en je kan er dan best ook je smartphone aan koppelen om te bekijken wat je nu eigenlijk aan het filmen bent.

De mini-gimball heeft 3 assen en werkt uitstekend. Goedkoop is zoveel vernuft wel niet. Je telt er immers 359 euro voor neer. Uiteraard zijn er ook nog heel wat accessoires verkrijgbaar zoals een statief, een connector voor je smartphone en een microfoon.

Met dit toestelletje val je gegarandeerd op en geef je je vlogbestaan een boost. Het toestel heeft bovendien genoeg opties, zoals slowmotion, panorama en timelapse om eens wat anders te doen. De echte pro zal wat op zijn honger blijven zitten, maar daar zijn uiteraard andere oplossingen voor. Alle info over de DJI Osmo Pocket vind je hier.

Of bekijk alvast onderstaande review…

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters On Tour: BOO(S)Tcamp Motorola One

Bloed, zweet en tranen… Of we zin hadden in een avondje workout, (Thai-)boksen, healthy ...

PlayStation 5 komt er pas in 2020

Lads, slecht nieuws. De jongens die dachten tornooitjes Fifa ’19 onder de vrienden op een ...

Huawei dist Apple op geniale wijze

De ‘vijand’ pakken op zijn zwakke plaats… We moeten het aangeven, humor en een ...