Geef het maar toe… Dit zochten jullie afgelopen jaar op Pornhub

Ontkennen heeft geen zin

2019 staat voor de deur en dan is het tijd om een afrekening 2018 te maken. Waar de slager, bakker of KMO dit doen bij hun boekhouder, doen de mannen en vrouwen van Pornhub dit bij ons. Welke ondeugende filmpjes hebben wij bekeken? Naar welke pornoster hebben wij het vaakst gezicht? Hoe lang duurde een gemiddeld bezoekje alvorens we de geschiedenis wiste? Zij die denken dat je met een incognito-functie van je browser geen data achterlaat, is eraan voor de moeite. Hier is het antwoord! 

We beginnen met indrukwekkende cijfers. In 2018 hebben namelijk 33,5 miljard mensen Pornhub bezocht…wetende dat we nog maar half december zijn, zal er nog een roedel clicks bijkomen. Net als video’s trouwens want afgelopen jaar werden er maar liefst 5 miljoen nieuwe video’s opgeladen…goed voor 115 jaar non-stop filmplezier.

Grootste euh…trekker is nog steeds Kim Kardashian. Elke minuut starten er 55 mensen op onze aardkloot haar gelekte seksvideo. Terwijl er 55 mannen en vrouwen (ongetwijfeld ook jij Kanyé) naar Kim’s stofzuigtalenten kijken, laden er ook 55 koppeltjes hun net opgenomen bezigheden op. Zien en gezien worden dus.

Wat de gemiddelde kijkduur van de Belgen is, is niet opgenomen in deze insights. De Nederlanders scoren met 10 minuten en 8 seconden redelijk lang en staan hiermee verdiend in de top 10.  Waar wij naar keken? Waar wij als Belgen in het verleden vooral keken naar ‘MILF’s’, hebben we dit lichtjes verschoven naar de categorie ‘Lesbian’. Opvallend in het algemeen is dat wij met zijn allen wel graag een vers stukje rauwe vis of sushi lusten. Zoektermen als Japanse, Asian en Korean zijn de grote stijgers dit jaar en geven aan dat we maar al te graag op Aziatische toer gaan. Ook Gamers vinden hun weg naar Pornhub want uit het niets komt ‘Fortnite’ als grootste stijger de zoeklijsten ingewandeld. ‘Kindjes, bedtijd, het is tijd dat papa even gaat ‘Fortniten’ heeft nu wel een heel andere betekenis gekregen.

Tot slot kunnen we nog meegeven dat de populairste echte actrices (dus geen gelekte versies als Kim K., Paris Hilton,…) deze ronkende namen zijn… Stormy Daniels en Mia Khalifa. Johnny Sins is de meest bekeken mannelijk acteur.  

Voilà…dan heb je een weetje om nu even uit te pakken tijdens de lunchpauze! Let wel even op met Pornhub op het werk…niet aan te raden!  

You May Also Like

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Hosting door Fraai