Feesten met de tenen in het Caribische zand: SXM Festival

Je kan voor de zoveelste keer naar Tomorrowland trekken, of misschien net over de grens naar Lollapalooza, maar wil je echt een experience meemaken? Dan moet Sint-Maarten als muziek in de oren klinken. Een fijn feestje met de ruisende oceaan op de achtergrond? Wij twijfelen niet en boeken alvast onze ticketjes voor het SXM Festival.

Exotische vibes

Nadat in 2017 een orkaan zowat het hele eiland verwoestte moest de editie van 2018 gecanceld worden, maar nu zijn de rekels achter het festival terug met meer. De eerste artiesten zijn ondertussen bekend gemaakt en op de affiche prijken namen als: Zip, Axel Boman, Guy Gerber en andere ons onbekende kleppers. Muziek is één ding, maar het feit dat je hier op een zonovergoten Caribische eiland zit, is natuurlijk ook geen onbelangrijke factor.

Verwacht je aan podia op het strand, in jungle grotten en feestjes in villa’s. Een hoog jetset gehalte dus. Dat kunnen we wel pruimen. Naast de muziek geniet je er van de lokale keuken, dompel je je onder in de cultuur en kan je er ook heel wat (avontuurlijke) sporten beoefenen. We zien het op Pukkelpop nog niet zo snel gebeuren.

Boek nu je early bird tickets

Laat de foto’s je alvast in de sfeer brengen en blokkeer 13 tot 17 maart alvast in je agenda. Boek je nu je ticketje voor 5 dagen dan tel je amper $ 320 dollar neer. Uiteraard komt daar nog wel de vlucht bij. Wij hopen alvast de oversteek te kunnen maken en een verslag te kunnen brengen ter plaatse. We keep you posted!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vaderdagtip: 52 Love Tickets

Een bericht aan alle stiekem meelezende dames. Het is vandaag 19 maart en op ...

Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari! Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op ...

Whatmatters Travel: kajakken tussen de gletsjers (Video)

Een extraatje op onze bucket list Wie heeft er al gehoord over Brits Columbia? ...

Hosting door Fraai