Epic React 2…Nike’s eerste release 2019 is een feit!

Run Forest Run…

Iets wat goed is niet vervangen maar nog beter maken of in een nieuw jasje steken. Een succesformule die ze bij Nike wel kennen. De Amerikaanse rekels lanceren dan ook een 2.0 versie van zijn all-round running schoen. Onder het motto ‘keep it simple’ wordt de Nike Epic React de Nike Epic React 2.

Met Nike’s zelf ontwikkelde foam-technologie ‘React’, Nike’s belangrijkste innovatieverhaal in 2018 is deze schoen 5 procent lichter, 11 procent zachter en behoudt hij 10 procent meer energie dan zijn voorganger.

Op 17 januari (members only) wordt de 2.0-versie gelanceerd in een compleet nieuw “jasje” en dit zal voor Nike Running het speerpunt voor het aankomende seizoen zijn. Het grote publiek kan de schoen bestellen vanaf 31 januari op Nike’s website.

Unibet

unibet

You May Also Like

Harley Davidson van The Terminator staat nu te koop!

‘I’ll be back!’ Welke man droomt er niet van een dikke Harley onder de ...

Een sappig stukje vlees aan huis? Gustor Meat Boutique

Tegen een sappig stukje vlees zegen we geen nee bij Whatmatters, dat is al ...

3 keer sauna, 3 keer anders

Of het nu in de tuin is of binnen: een sauna kan deugd doen. ...