Epic React 2…Nike’s eerste release 2019 is een feit!

Run Forest Run…

Iets wat goed is niet vervangen maar nog beter maken of in een nieuw jasje steken. Een succesformule die ze bij Nike wel kennen. De Amerikaanse rekels lanceren dan ook een 2.0 versie van zijn all-round running schoen. Onder het motto ‘keep it simple’ wordt de Nike Epic React de Nike Epic React 2.

Met Nike’s zelf ontwikkelde foam-technologie ‘React’, Nike’s belangrijkste innovatieverhaal in 2018 is deze schoen 5 procent lichter, 11 procent zachter en behoudt hij 10 procent meer energie dan zijn voorganger.

Op 17 januari (members only) wordt de 2.0-versie gelanceerd in een compleet nieuw “jasje” en dit zal voor Nike Running het speerpunt voor het aankomende seizoen zijn. Het grote publiek kan de schoen bestellen vanaf 31 januari op Nike’s website.

You May Also Like

Stijlvol en toch warme voetjes?

Het meest ondergewaardeerde schoeisel: sloffen ongetwijfeld! We zouden stoer kunnen doen en zeggen dat ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

De nieuwe 4D Concrete Watch

Ben je op zoek naar een puike horloge die je letterlijk en figuurlijk diepgang ...

Hosting door Fraai