Epic React 2…Nike’s eerste release 2019 is een feit!

Run Forest Run…

Iets wat goed is niet vervangen maar nog beter maken of in een nieuw jasje steken. Een succesformule die ze bij Nike wel kennen. De Amerikaanse rekels lanceren dan ook een 2.0 versie van zijn all-round running schoen. Onder het motto ‘keep it simple’ wordt de Nike Epic React de Nike Epic React 2.

Met Nike’s zelf ontwikkelde foam-technologie ‘React’, Nike’s belangrijkste innovatieverhaal in 2018 is deze schoen 5 procent lichter, 11 procent zachter en behoudt hij 10 procent meer energie dan zijn voorganger.

Op 17 januari (members only) wordt de 2.0-versie gelanceerd in een compleet nieuw “jasje” en dit zal voor Nike Running het speerpunt voor het aankomende seizoen zijn. Het grote publiek kan de schoen bestellen vanaf 31 januari op Nike’s website.

You May Also Like

Met deze loungestoel ben jij deze zomer de baas van het zwembad

Voor echte lamzakken… Liever lui dan moe? Ben jij de koning van het zwembad en ...

Wij worden wereldkampioen barbecueën met driekleurige Edson!

Wij zitten komend WK elke match met maten aan de grill én voor het ...

Hosting door Fraai