Epic React 2…Nike’s eerste release 2019 is een feit!

Run Forest Run…

Iets wat goed is niet vervangen maar nog beter maken of in een nieuw jasje steken. Een succesformule die ze bij Nike wel kennen. De Amerikaanse rekels lanceren dan ook een 2.0 versie van zijn all-round running schoen. Onder het motto ‘keep it simple’ wordt de Nike Epic React de Nike Epic React 2.

Met Nike’s zelf ontwikkelde foam-technologie ‘React’, Nike’s belangrijkste innovatieverhaal in 2018 is deze schoen 5 procent lichter, 11 procent zachter en behoudt hij 10 procent meer energie dan zijn voorganger.

Op 17 januari (members only) wordt de 2.0-versie gelanceerd in een compleet nieuw “jasje” en dit zal voor Nike Running het speerpunt voor het aankomende seizoen zijn. Het grote publiek kan de schoen bestellen vanaf 31 januari op Nike’s website.

tcoc

You May Also Like

4 geweldige mansions om van te dromen

Elke man droomt wel van een mancave, een eigen domein waar hij zich alleen ...

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Hosting door Fraai