Een Vinebox als adventskalender

Boys, de feestdagen komen eraan, we geven het maar even mee. Maar als je het slim aanpakt, profiteer mee van het cadeautje dat je voor je vriendin koopt. Met de Vinebox scoor je punten en je geniet er nog zelf van ook.

Een fijne selectie wijnen

De Vinebox bevat 12 verschillende rode en witte wijnen uit de beste regio’s ter wereld. Het is eigenlijk een alternatieve vorm van een adventskalender om samen af te tellen naar de feestdagen. En het leukste aan deze box? Als je een gouden flesje vindt, dan win je een jaar lang gratis wijn. Er zijn slechter cadeaus, nee?

Wijnabonnement

Je kan natuurlijk een gewoon abonnementje bestellen, voor jezelf of een ander en dan krijg je 9 flesjes geleverd. In principe sluit je een abonnement af voor een jaar, dus krijg of geef je 4 keer 9 flesjes. Wil je vervolgens een volledige fles bestellen, dan krijg je een stevige korting.

Reken op 129 dollar voor de 12 flesjes. Begin maar al samen af te tellen naar de feestdagen.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nike pakt uit met wel hele mooie nieuwe voetbalshirts!

Niet dat we nu zo heel veel in voetbaltenue rondlopen (lees: nooit), maar een ...

Hosting door Fraai