Een klein stadsmonstertje op wielen

Heb je al een fancy wagen waar je je meer dan eens mee vastrijdt in de file? Wil je een alternatief dat minstens even hard opvalt? Bekijk dan zeker de SOL POCKET ROCKET eens. Een klein monstertje op twee wielen, waarmee je iedereen passeert. En zwaaien maar met het handje!

Minimalistische elektrische motorfiets

De Sol Motors Pocket Rocket is een elektrische motorfiets, waarmee je de stad perfect onveilig kan maken. Het gaat hier om een lichtgewicht (amper 55 kg) aluminium motorfiets die je feilloos van A naar B brengt. Het ontwerp is bruut en minimalistisch en valt gegarandeerd op. Het lijkt wel of je op een gigantische buis zit.

80 km met één oplaadbeurt

Met één oplaadbeurt kom je zo’n 80 km ver, waardoor je niet constant hoeft op te laden. Snelheden tot 80 km per uur zijn haalbaar en je koppelt de motorfiets met je iPhone of Android-toestel. Momenteel gaat het nog om een prototypen, maar binnenkort kan je deze kleine deugniet ongetwijfeld bestellen. Reken maar op een kostenplaatje tussen de € 5.200 en € 6.500. Niet mis, maar je moet er iets voor over hebben om sneller op je bestemming te zijn.

Meer info over dit project kan je op Indiegogo vinden.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Heeft F1-rijder Max Verstappen een dikke nek?

Binnen een goede twee weken is het zover. De start van een een nieuw ...

19 Porsches 918 Spyder brullen op 25 Alpencols!

Een roaddtrip van St. Moritz naar Nice…een lust voor het oog en een zegen voor ...

VERKOCHT: Rolls Royce Phantom Drophead Coupé

Een dikke 500 000 Euromuntstukjes  telde een sterveling neer voor dit stuk pure luxe ...