Een klein stadsmonstertje op wielen

Heb je al een fancy wagen waar je je meer dan eens mee vastrijdt in de file? Wil je een alternatief dat minstens even hard opvalt? Bekijk dan zeker de SOL POCKET ROCKET eens. Een klein monstertje op twee wielen, waarmee je iedereen passeert. En zwaaien maar met het handje!

Minimalistische elektrische motorfiets

De Sol Motors Pocket Rocket is een elektrische motorfiets, waarmee je de stad perfect onveilig kan maken. Het gaat hier om een lichtgewicht (amper 55 kg) aluminium motorfiets die je feilloos van A naar B brengt. Het ontwerp is bruut en minimalistisch en valt gegarandeerd op. Het lijkt wel of je op een gigantische buis zit.

80 km met één oplaadbeurt

Met één oplaadbeurt kom je zo’n 80 km ver, waardoor je niet constant hoeft op te laden. Snelheden tot 80 km per uur zijn haalbaar en je koppelt de motorfiets met je iPhone of Android-toestel. Momenteel gaat het nog om een prototypen, maar binnenkort kan je deze kleine deugniet ongetwijfeld bestellen. Reken maar op een kostenplaatje tussen de € 5.200 en € 6.500. Niet mis, maar je moet er iets voor over hebben om sneller op je bestemming te zijn.

Meer info over dit project kan je op Indiegogo vinden.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

WTF? Coureur in Moto2 knijpt in volle snelheid remmen tegenstander dicht! (Video)

Daar knetste iets in de bovenkamer… Levensgevaarlijk…dat is het minste wat je kan zeggen ...

Giulia en Stelvio MY2020, nieuwe dimensie van Alfa-rijden

Evolutie in drie richtingen: technologie, autonoom rijden, connectiviteit Wij kunnen niet ontkennen dat wij ...

815 raspaardjes om te temmen: McLaren Elva

En je legt er 1,7 miljoen euro’s voor op tafel… Voilà, de prijs van ...

Hosting door Fraai