Een feestje bouwen in de Zwitserse Alpen: Caprices Festival

Nadat we eerder deze week naar het exotische Sint-Maarten trokken voor een ongetwijfeld broeierig festival, zoeken we het nu wat dichterbij en vooral, een heel stuk kouder. In april volgend jaar kan je immers in het Zwitserse Crans-Montana een fijn festivalletje meepikken. Blokkeer alvast je agenda voor het Caprices Festival.

Feesten in de sneeuw

Van 11 tot en met 14 april spring jij op de latten, in de jacuzzi en voor het podium op en neer in dit Zwitserse skioord. Met artiesten als Sven Väth, Ricardo Villalobos, Fabe, Raresh en nog heel wat anderen is de affiche alvast goed gevuld. Je gaat hier overigens in stijl uit de bol, want de venue waar alles plaatsvindt is MDRNTY. Een locatie die zich op 2.200 meter hoogte bevindt en je een fantastisch uitzicht gunt over de skipistes en bergen. Voor de liefhebbers van de latten, naast een puik feestje ligt er ook 140 km piste voor je klaar.

Dit festival vindt trouwens voor de 16de keer plaats, wist vorig jaar de titel van ‘Best International Festival 2018’ tijdens de DJ Awards weg te kapen en staat garant voor underground house en techno. Naast feesten en drinken kan je hier ook stevig shoppen en zijn er heel wat uitmuntende restaurants in de omgeving te vinden.

Klaar om een feestje te bouwen in de sneeuw? Reserveer hier alvast je tickets.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Het Sushi & Azië in Antwerpen Festival

Festivals, ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen. Zowel muzikaal, artistiek als ...

3 hotels voor de bescheiden meerwaardezoeker

Bij Whatmatters genieten we op tijd en stond graag eens van wat luxe. Waar ...

De geheimen van Mister Y. gin

Nu hebben we het geluk bij Whatmatters geregeld eens een lekkere gin te mogen ...

Hosting door Fraai