“Dogs of Berlin”…De gloednieuwe en vooral brute Netflix-serie die je niet wil missen

Vanaf vrijdag te streamen

Nog op zoek naar een brute Netflix-reeks voor de komende maand? Wel, stop met zoeken want vanaf vrijdag 7 december hebben wij “Dogs of Berlin” voor jou uitgezocht. Een staalharde misdaadserie over de Berlijnse onderwereld.

Het verhaal: twee flikken, en elkaars totale tegenpolen, moeten samen de dood van de beroemde topvoetballer Orkan Erdem onderzoeken. Zo raken ze verstrikt in de onderwereld van Berlijn. Het gaat zelfs zo ver dat de twee voor zichzelf moeten uitmaken of ze nu bij de goed of slechte jongens horen.

Na La Casa de Papel is dit opnieuw een niet-Engelstalige serie die potten gaat breken. Het snelle en romantische Spaans maakt nu plaats voor keihard Duits…Nörgler, Muckstoffel, Orgasmusbremse, Trottel, Klugscheißer,… zijn persoonlijke scheldwoorden die je na een paar uurtjes bingewatchen spontaan in de mond zal nemen!

Heerlijk toch?

tcoc

You May Also Like

Netflix-tip: El Chapo seizoen 2!

Wat zag ons lodderig oog op een zondagmorgen na een stevig nachtje doorzakken? Wel, ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Aladdin wordt de volgende ‘Live action Disney-film’ die jij wil zien

Disney is mee… Niets mis met je beste klassiekers in een nieuw jasje te ...

Hosting door Fraai