Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen…

De eerste teaser van Game of Thrones seizoen 8 is eindelijk gelost. Toch zullen we nog tot april moeten wachten alvorens we effectief de eerste aflevering zullen kunnen bekijken. De eerste beelden verzachten een beetje de pijn van anderhalf jaar wachten op deze nieuwste en ook laatste reeks van het succesvol programma.

Na het bekijken van de trailer zijn we nog niet echt veel wijzer. Ze houden er de spanning graag in, de mannen van HBO. Wat we wel al konden zien is een ‘vurige’ strijd tussen vuur en ijs. En dat het vurig gaat worden, werd hier en daar al gesuggereerd. Zo zou het de grootste strijd in acht seizoenen worden. Eindigen met een klapper van een hoogtepunt…weet je wel?

You May Also Like

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...

Belachelijk! Russische Instagrammers doen alsof ze in private jet zitten!

Je kan zeggen wat je wil over de Russen maar niet dat ze social ...

crosscall-trekker-x4

Adventure-gear : de Crosscall Trekker X4

“C, wat heb jij sowieso met je mee als je op een trip vertrekt ...

Hosting door Fraai