Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen…

De eerste teaser van Game of Thrones seizoen 8 is eindelijk gelost. Toch zullen we nog tot april moeten wachten alvorens we effectief de eerste aflevering zullen kunnen bekijken. De eerste beelden verzachten een beetje de pijn van anderhalf jaar wachten op deze nieuwste en ook laatste reeks van het succesvol programma.

Na het bekijken van de trailer zijn we nog niet echt veel wijzer. Ze houden er de spanning graag in, de mannen van HBO. Wat we wel al konden zien is een ‘vurige’ strijd tussen vuur en ijs. En dat het vurig gaat worden, werd hier en daar al gesuggereerd. Zo zou het de grootste strijd in acht seizoenen worden. Eindigen met een klapper van een hoogtepunt…weet je wel?

You May Also Like

Melissa, de nieuwste ster uit 'The Sky is The Limit'!

“Sterren komen, sterren gaan…alleen Elvis blijft bestaan”…Toepasselijker kon het liedje tijdens ons ritje naar ...

Hosting door Fraai