Deze gelimiteerde see-through Rolex is epic!

Wat als? Een gewone Rolex Daytona niet genoeg was… 

Die vraag mocht de Colombiaan en ex-Formule 1coureur Juan Pablo Montoya zich wel stellen als je al een stuk of acht van deze Rolexen in je kast hebt liggen. Drie daarvan gekregen na zijn overwinning in de 24H van Daytona in 2007, 2008 en 2013.

Acht dezelfde horloges, daar moeten we iets aan doen moet hij gedacht hebben en hij schakelde de Zwitserse Rolex Customize Artisans de Genève in om één van zijn Daytona’s om te bouwen tot een uniek klokje.

Zo werden de 4130 stukjes die zijn Rolex bevat netjes ontmanteld en heropgebouwd met nieuwe elementen waardoor het resultaat een fantastische eerste ‘see-through’ Daytona ooit is geworden. Het prototype was zo’n succes dat Zwitsers na twee jaar ontwikkeling nu een gelimiteerd aanbod van 50 ‘see-through’ met een kostprijs van $48.000 per stuk, met de naam La Montoya, op de markt brengen.

Credits: Artisans de Genève

You May Also Like

Hosting door Fraai