Deze Ford GT heeft meer dan 2.000 PK

Zotter moet het niet worden…

Heb je 2.000 PK nodig? In een land waar de trajectcontroles als paddenstoelen uit de grond groeien en de ene na andere verkeersdrempel wordt opgetrokken, lijkt 75 pk al voldoende maar dat houdt de jongens van Heffner Performance niet tegen een tweede generatie GT om te bouwen tot een absoluut beast.

De ‘straatlegale’ hypercar heeft een 3.5-liter twin-turbo Ford Ecoboost-motor onder de kap die zo maar eventjes 2.029 PK over het asfalt jaagt. Mocht je, puur hypothetisch, aan de lichten van de Leien in Antwerpen naast een Bugatti Chiron staan en de lichten op groen springen…zal de fortuinlijke Bugatti-rijder enkel je kont zien.

Binnenin valt de transformatie best mee. De gebruikelijke meters en versnellingspook, zo ontworpen om nog sneller te schakelen. Hoeveel deze gepimpte Ford GT moet kosten is niet bekend maar dat het veel nullen heeft, weten we met quasi zekerheid.


tcoc

You May Also Like

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

VERKOCHT: Rolls Royce Phantom Drophead Coupé

Een dikke 500 000 Euromuntstukjes  telde een sterveling neer voor dit stuk pure luxe ...

Hosting door Fraai