Deze Ford GT heeft meer dan 2.000 PK

Zotter moet het niet worden…

Heb je 2.000 PK nodig? In een land waar de trajectcontroles als paddenstoelen uit de grond groeien en de ene na andere verkeersdrempel wordt opgetrokken, lijkt 75 pk al voldoende maar dat houdt de jongens van Heffner Performance niet tegen een tweede generatie GT om te bouwen tot een absoluut beast.

De ‘straatlegale’ hypercar heeft een 3.5-liter twin-turbo Ford Ecoboost-motor onder de kap die zo maar eventjes 2.029 PK over het asfalt jaagt. Mocht je, puur hypothetisch, aan de lichten van de Leien in Antwerpen naast een Bugatti Chiron staan en de lichten op groen springen…zal de fortuinlijke Bugatti-rijder enkel je kont zien.

Binnenin valt de transformatie best mee. De gebruikelijke meters en versnellingspook, zo ontworpen om nog sneller te schakelen. Hoeveel deze gepimpte Ford GT moet kosten is niet bekend maar dat het veel nullen heeft, weten we met quasi zekerheid.


tcoc

You May Also Like

McLaren 570S laat ons (on)opgemerkt knallen

Een Ferrari op uw oprit spreekt tot de verbeelding. Een rode (ja, want een ...

Deze patserbakken rijden de Gumball 3000 van Mykonos tot Ibiza

Doemme, onze accreditatie weer te laat ingestuurd… Als er één rally tot de verbeelding ...

Toyota zet met zijn Supra de aanval in op BMW en Porsche

De BMW M2 en Posche 718 Cayman krijgen concurrentie uit het Oosten…  Hoewel er al ...

Hosting door Fraai