Deze Ford GT heeft meer dan 2.000 PK

Zotter moet het niet worden…

Heb je 2.000 PK nodig? In een land waar de trajectcontroles als paddenstoelen uit de grond groeien en de ene na andere verkeersdrempel wordt opgetrokken, lijkt 75 pk al voldoende maar dat houdt de jongens van Heffner Performance niet tegen een tweede generatie GT om te bouwen tot een absoluut beast.

De ‘straatlegale’ hypercar heeft een 3.5-liter twin-turbo Ford Ecoboost-motor onder de kap die zo maar eventjes 2.029 PK over het asfalt jaagt. Mocht je, puur hypothetisch, aan de lichten van de Leien in Antwerpen naast een Bugatti Chiron staan en de lichten op groen springen…zal de fortuinlijke Bugatti-rijder enkel je kont zien.

Binnenin valt de transformatie best mee. De gebruikelijke meters en versnellingspook, zo ontworpen om nog sneller te schakelen. Hoeveel deze gepimpte Ford GT moet kosten is niet bekend maar dat het veel nullen heeft, weten we met quasi zekerheid.


Unibet

unibet

You May Also Like

Wagenpark Floyd Mayweather is om van te duizelen

Grijs kennen we niet…het is ofwel wit of zwart bij Floyd Mayweather. Met andere ...

Nieuw spectaculair car event in Nieuwpoort

Als er een motor inzit heeft het onze interesse, dus tegen een nieuw auto ...

Whatmatters On Tour: Racen en driften op Balocco met Alfa Romeo Quadrifoglio’s

Accademia Di Guida loodst ons met 267km/u over het circuit… “Wat is het snelste ...