Deze Ford GT heeft meer dan 2.000 PK

Zotter moet het niet worden…

Heb je 2.000 PK nodig? In een land waar de trajectcontroles als paddenstoelen uit de grond groeien en de ene na andere verkeersdrempel wordt opgetrokken, lijkt 75 pk al voldoende maar dat houdt de jongens van Heffner Performance niet tegen een tweede generatie GT om te bouwen tot een absoluut beast.

De ‘straatlegale’ hypercar heeft een 3.5-liter twin-turbo Ford Ecoboost-motor onder de kap die zo maar eventjes 2.029 PK over het asfalt jaagt. Mocht je, puur hypothetisch, aan de lichten van de Leien in Antwerpen naast een Bugatti Chiron staan en de lichten op groen springen…zal de fortuinlijke Bugatti-rijder enkel je kont zien.

Binnenin valt de transformatie best mee. De gebruikelijke meters en versnellingspook, zo ontworpen om nog sneller te schakelen. Hoeveel deze gepimpte Ford GT moet kosten is niet bekend maar dat het veel nullen heeft, weten we met quasi zekerheid.


You May Also Like

Vergeet Motorcross, hippe dudes gaan voor Vespacross!

Tenzij je Stefan Everts heet natuurlijk… Voor zij die Stefan Everts niet kennen, dit ...

Whatmatters Roadtest: Tesla Model S 100D

Eerlijk is eerlijk, als we het hebben over dé referentie als het gaat om ...

Roadtrippen na Corona? In een VW ‘e-Bulli’ graag!

Wie van je maten neem je mee?  Het zijn barre tijden. Opgesloten zitten en ...

Hosting door Fraai