Deze Ford GT heeft meer dan 2.000 PK

Zotter moet het niet worden…

Heb je 2.000 PK nodig? In een land waar de trajectcontroles als paddenstoelen uit de grond groeien en de ene na andere verkeersdrempel wordt opgetrokken, lijkt 75 pk al voldoende maar dat houdt de jongens van Heffner Performance niet tegen een tweede generatie GT om te bouwen tot een absoluut beast.

De ‘straatlegale’ hypercar heeft een 3.5-liter twin-turbo Ford Ecoboost-motor onder de kap die zo maar eventjes 2.029 PK over het asfalt jaagt. Mocht je, puur hypothetisch, aan de lichten van de Leien in Antwerpen naast een Bugatti Chiron staan en de lichten op groen springen…zal de fortuinlijke Bugatti-rijder enkel je kont zien.

Binnenin valt de transformatie best mee. De gebruikelijke meters en versnellingspook, zo ontworpen om nog sneller te schakelen. Hoeveel deze gepimpte Ford GT moet kosten is niet bekend maar dat het veel nullen heeft, weten we met quasi zekerheid.


You May Also Like

Met deze wagens rijden F1-piloten in het dagelijkse leven

Niet altijd even sexy… Ok, mannen als Lewis Hamilton hebben een verzameling dure en ...

Deze custom Yamaha TR1 is best bruut!

Veel van een Yamaha hebben we niet meer teruggevonden in deze brute TR1 maar ...

Max Verstappen gaat op vakantie als een echte Hollander!

En hoe gaat een echte Hollander op vakantie? Juist! Met de sleurhut, ‘kemper’, caravan! ...

Hosting door Fraai