DEW urban cultivated rugzakken

Een rugzak? Zelden of nooit. Geen idee waarom, maar voor het werk zweer ik bij een kalfslederen Cowboysbag en vrije tijd heb ik amper. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen, in die rugzak dan. Want DEW heeft wel hele puike exemplaren en het is nog design van ‘t stad ook!

Voor de stadsnomade

Dit label merkt overduidelijk op de stadsnomade en minder op de wildlife wanderlust kerel. Nochtans zijn de materialen perfect waterdicht en komt de rugzak ook perfect in ruwe omstandigheden tot zijn recht. De AVAIL is een manusje van alles met een opvouwbare bovenkant en een stof waarmee je zelfs in het water kan duiken en je spulletjes toch droog blijven. De rugzak bevat te veel snufjes om allemaal stuk voor stuk op te noemen, maar ze staan perfect op de website uitgelegd. Overigens verkrijgbaar in een 25L en 35L variant.

Daarnaast is er ook nog de VERGE die resoluut op de stadsbevolking mikt. Minimalistisch, maar met oog voor detail. Hier zijn er 2 varianten, eentje van 15L en eentje van 20L, telkens voorzien van een vak voor de laptop. De stof is waterafstotend, je kan er een licht aanhangen voor op de fiets, de binnenstof ik licht van kleur zodat je onmiddellijk je spulletjes vindt. Werkelijk aan alles is gedacht.

Wat zoveel kwaliteit en Antwerps design moet kosten? Wel dat valt reuze mee. De VERGE hangt al voor 69 euro op je rug, terwijl je de AVAIL vanaf € 159 om de schouders hangt. Veel plezier ermee!  

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3 champagnetrends om in de gaten te houden

Er kunnen niet genoeg (kwalitatieve) bubbels zijn. Elke reden is goed om een flesje ...

Foodfest: weer een reden om naar Cadzand te trekken …

Wat zegt Cadzand je? Als je spontaan Sergio Herman en/of Pure C zegt, dan ...

Café Marula: omdat het niet altijd gin hoeft te zijn

Ooit al eens de lippen gezet aan een Marula gin? Doen! Maar deze rekels ...

Hosting door Fraai