DEW urban cultivated rugzakken

Een rugzak? Zelden of nooit. Geen idee waarom, maar voor het werk zweer ik bij een kalfslederen Cowboysbag en vrije tijd heb ik amper. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen, in die rugzak dan. Want DEW heeft wel hele puike exemplaren en het is nog design van ‘t stad ook!

Voor de stadsnomade

Dit label merkt overduidelijk op de stadsnomade en minder op de wildlife wanderlust kerel. Nochtans zijn de materialen perfect waterdicht en komt de rugzak ook perfect in ruwe omstandigheden tot zijn recht. De AVAIL is een manusje van alles met een opvouwbare bovenkant en een stof waarmee je zelfs in het water kan duiken en je spulletjes toch droog blijven. De rugzak bevat te veel snufjes om allemaal stuk voor stuk op te noemen, maar ze staan perfect op de website uitgelegd. Overigens verkrijgbaar in een 25L en 35L variant.

Daarnaast is er ook nog de VERGE die resoluut op de stadsbevolking mikt. Minimalistisch, maar met oog voor detail. Hier zijn er 2 varianten, eentje van 15L en eentje van 20L, telkens voorzien van een vak voor de laptop. De stof is waterafstotend, je kan er een licht aanhangen voor op de fiets, de binnenstof ik licht van kleur zodat je onmiddellijk je spulletjes vindt. Werkelijk aan alles is gedacht.

Wat zoveel kwaliteit en Antwerps design moet kosten? Wel dat valt reuze mee. De VERGE hangt al voor 69 euro op je rug, terwijl je de AVAIL vanaf € 159 om de schouders hangt. Veel plezier ermee!  

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

(Ver)koop last-minute je reis!

Heb je al ooit een vakantie moeten annuleren? En natuurlijk had je net dan ...

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...

Het ultieme stulpje voor de vrijgezel

Nu had ik over mijn eigen stulpje tijdens mijn vrijgezellenbestaan ook niet te klagen: ...

Hosting door Fraai