De Ventrix blaast warm & koud

Plan je nog een skitripje of plan je geregeld een winterse wandeling, maar wil je het dan wel behaaglijk warm hebben? Dan is The North Face Ventrix sweater ongetwijfeld jouw favoriet kledingstuk. Dit stukje spitstechnologie houd je immers warm, ook als je stilstaat.

Anderzijds wil je natuurlijk niet als een otter zweten als je wel in beweging bent. Wel daar houd deze sweater rekening mee. Kort samengevat: De met lasergerichte precisie gemaakte ventilatieslipjes in de isolerende laag, die samentrekken wanneer je stilstaat – kwestie van de warmte binnen te houden – maar uitrekken wanneer je beweegt, om zo een optimale ventilatie mogelijk te maken.

Niet te warm tijdens de afdaling dus, maar ook niet zitten rillen in de skilift. Maar ook voor klimmen, schaatsen en ga zo maar door is de Ventrix je ideale metgezel.

De Ventrix Hoodie – het eerste collectiestuk dat van deze nieuwe technologie gebruik maakt – weegt amper 440 gram en voorziet de ideale balans tussen warmte en isolatie. De buitenlaag is waterbestendig en biedt dan ook de perfecte beschermingslaag tegen vocht.

Tel daar nog verstevigde stukken, verborgen zakken en het prijsje van € 191 bij de rekels van AS Adventure en je weet dat je een goede en warme zaak doet!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Denim voor spierbundels: Vitruvian Apparel!

Nope, ik nog Jens hebben er last van, integendeel. Over wat we het hebben? ...

We have a (SNEAKER)MATCH

Bij Whatmatters proberen we jullie zo goed en zo kwaad mogelijk op de hoogte ...

Met deze sneakers van Adidas reis je gratis in Berlijn!

Geniaal! Hoewel sneakers initieel dienen om te lopen, zal je met plezier deze exemplaren ...