De flesopener 2.0: The Bottle Opener

Vanavond ploffen ongetwijfeld of hopelijk de kurken, maar wat ons betreft trek je net zo goed een biertje open. Doe het dan alsjeblieft wel in stijl! De Discommon Bottle Opener 2 helpt je hier alvast een handje bij.

Een flesje openen in stijl

Schoonheid en functionaliteit gaan hand in hand bij deze flessenopener. Het gadget mag dan ontzettend simpel ogen, er kwam heel wat engineering aan te pas. Deze kroonkurken wipper is immers uit titanium gemaakt en afgewerkt met leder dat met de laser op maat werd gesneden. Het resultaat? Een flessenopener die perfect in de hand ligt, amper wat weegt en die verkrijgbaar is in oranje of marineblauwe afwerking.

Ongetwijfeld ben je net te laat om tijdig dit speeltje in huis te halen voor eindejaar, maar ook volgend jaar ga je er ongetwijfeld gebruik van maken. Reken op 110 dollar + verzendingskosten om het tot in je homebar te krijgen!

Meer leuke spulletjes van Discommon Goods vind je hier!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in ...

Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is ...

Hosting door Fraai