De flesopener 2.0: The Bottle Opener

Vanavond ploffen ongetwijfeld of hopelijk de kurken, maar wat ons betreft trek je net zo goed een biertje open. Doe het dan alsjeblieft wel in stijl! De Discommon Bottle Opener 2 helpt je hier alvast een handje bij.

Een flesje openen in stijl

Schoonheid en functionaliteit gaan hand in hand bij deze flessenopener. Het gadget mag dan ontzettend simpel ogen, er kwam heel wat engineering aan te pas. Deze kroonkurken wipper is immers uit titanium gemaakt en afgewerkt met leder dat met de laser op maat werd gesneden. Het resultaat? Een flessenopener die perfect in de hand ligt, amper wat weegt en die verkrijgbaar is in oranje of marineblauwe afwerking.

Ongetwijfeld ben je net te laat om tijdig dit speeltje in huis te halen voor eindejaar, maar ook volgend jaar ga je er ongetwijfeld gebruik van maken. Reken op 110 dollar + verzendingskosten om het tot in je homebar te krijgen!

Meer leuke spulletjes van Discommon Goods vind je hier!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vrolijke ‘Beau Garçon’ Michael Vannieuwenhyuse geniet van het leven (Interview)

Het hoeven niet alleen maar knappe dames te zijn die ons platform overspoelen. Soms ...

Klaar voor 'The Juicy Revolution' ?

Ja, we weten het, bij Whatmatters zijn we veel te weinig bezig met onze ...

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

Hosting door Fraai