De Adidas Originals horloges: voor ieder wat wils

De Adidas Originals collectie die kennen we natuurlijk al langer. Maar wist je dat deze rekels sinds kort ook puike horloges in hun collectie hebben.

Nu, we jokken een beetje, want de horloges gaan al sinds eind 2017 mee. Het is een collectie die teruggrijpt naar het rijke verleden van Adidas en je vindt er dan ook heel wat retro-elementen in terug.

Archive

Wil je helemaal retro gaan, dan is de Archive vast wat voor jou. Het vierkante design van het horloge voert je zo terug naar de jaren ‘70. Toch is er ook een knipoog naar het digitale tijdperk. Meer dan de essentiële informatie vind je niet terug op dit klokje, maar moet dat dan? Back to basics met dit sportieve horloge dat je streetstyle outfit pimpt. Zeker het gouden exemplaar zal in het oog springen.

Process

Mag het wat klassieker en minimalistischer? Dan is de Process wat voor jou. Dit horloge past ook bij een geklede outfit en valt nooit uit de toon. De kleuren zijn basic gehouden.

District

Naar een stijlvol event? Wie bij Adidas aan sport denkt heeft natuurlijk gelijk, maar dit horloge past perfect bij je pak. Dit analoge klokje is super klassiek, maar net daarom misschien ook aantrekkelijk. Met dit horloge kan je alle kanten uit en de Bauhaus-look maakt het toch een beetje edgy.

Cypher

De Cypher is dan weer het modernste horloge uit de collectie. Een stevig horloge dat perfect bij je casual look past.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Betaalbaar & stijlvol

Ondertussen is het bij onze volgers/lezers al wel bekend, whatmatters houdt wel van een mooi klokje. ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Audi Smartwatch

Als je een smartwatch kiest …

Dan is deze wel een optie. Hoewel we bij whatmatters niet echt wild worden ...

Hosting door Fraai