De 5 films die je moet zien in 2019

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven, op de Whatmatters redactie hebben we amper tijd om films te bekijken. Maar als we naar de bioscoop trekken, moet het er ook bonk op zijn. Bij deze alvast het lijstje van films die je volgend jaar moet zien.

Aladdin – Mei

Bij Whatmatters zijn we wild van sprookjes en al helemaal als er prinsessen in meedoen! Prins Aladdin keert terug, maar dan wel in een realistische make-over. Bij Jungle Book was de remake alvast een succes en de verwachtingen liggen bij Aladdin even hoog. Met Will Smith in de rol van genie, mag het normalerwijze niet mislopen.

Joker – Oktober

Ok, het is nog even wachten, maar een film met onze all-time-favourite slechterik The Joker, die moeten we natuurlijk gaan zien. Vergeet Batman, deze film draait rond The Joker. Joaquin Phoenix neemt de rol van zijn leven voor zijn rekening. Ongetwijfeld de superheldenfilm om volgend jaar naar uit te kijken.

Once Upon A Time in Hollywood – Augustus

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning, Al Pacino en ga zo maar door. De cast is om van stil van te worden. Als je weet dat de film uit de koker van Quentin Tarantino komt. De film gaat over één van de bekendste sekteleiders ooit en is misschien wel dé film om naar uit te kijken volgend jaar.

Captain Marvel  – maart

Ook in 2019 komen er sloten superheldenfilms uit. Eerder hadden we al Joker, maar deze over Captain een superheldin die het hele superhelden universum even op zijn kop komt zetten, noteer je ook maar.

The Irishman

Deze film uit de Netflix stal is hun meest ambitieuze project ooit. Een onvervalste maffia film, daar zaten we echt op te wachten! Martin Scorsese regisseert, met Rober De Niro en Al Pacino in de hoofdrollen. Die mannen zijn er voor gemaakt.


  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Great Balls of Fire! Dit is de eerste trailer van ‘Top Gun: Maverick’

Jeugdsentiment… En of Tom Cruise een verrassing had! De Hollywood-acteur was op de Comic-Con ...

‘Arctic’: De ijskoude thriller die je anderhalf uur warm houdt

The Revenant achterna? Daar zouden de makers van Arctic wel voor tekenen, denken we ...

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Hosting door Fraai