Burn baby, burn met deze Everdure Grill

Misschien kan je tussen kerst en nieuwjaar geen eten meer zien, maar let toch maar even op. Wil je als rasechte man, die de volledige #metoo-hetze in 2018 heeft gemist, je eens uitleven, dan is deze stoere grill ongetwijfeld wat voor jou.

Grillen op sterrenniveau

Nee, je kan er niet naast kijken, naast deze enorme buitengrill inspired by Heston Blumenthal, de gerenommeerde chef-kok van The Fat Duck, één van de beste restaurants ter wereld. In samenwerking met het Australische Everdure grills pakt deze rekel nu uit met de 4K, een knoert van een grill, waarmee je met plezier aan de slag gaat. Zelfs als buiten je ballen eraf vriezen.

Houtskool in je mond

De naam refereert naar de Kamado-kookstijl, die al eeuwenoud is en waarbij gekookt wordt op keramische klei. Ouderwets kan je dit toestel echter onmogelijk noemen, want het is gemaakt van high-end metaal, start met een druk op de knop en kan zelfs via een touchscreen of een app op je smartphone bedient worden. Bovendien kook je op steenkool en heb je dus die heerlijke smaak. Hier kan je eens stevig mee uitpakken dus.

Multifunctioneel

Je kan dit hebbeding niet enkel gebruiken als grill, maar ook als smoker of als slow cooker. Het toestel is in onze contreien nogal moeilijk verkrijgbaar, maar leven het wereldwijde web natuurlijk. Wil jij net als de bekroonde chef Blumenthal aan de slag, reken dan maar op een goede € 1.675 voor deze Everdure.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een gouden klokje, met een Colombiaans randje

Dat we op de Whatmatters redactie wel van een fancy klokje houden – niet ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

5 Instagrammers die je doen dromen van je volgende reis

Plan je nog een reisje? Nood aan wat inspiratie? Gek van foto’s? Volg deze ...

Hosting door Fraai