BRABANCE bier pop-up in Brussel

Bier? Dat is plezier! Tegen een goede, deftig getapte pint zeggen we bij Whatmatters zelden tot nooit nee. We moeten dus simpelweg eens in de bier pop-up van BRABANCE passeren dit eindejaar.

Streekbier uit Brussel

BRABANCE dat is Brussels streekbier in een hip jasje. Tot en met 23 december proef je van de Brabance en de Brüsseloise in de trendy wijk tussen het Flageyplein en de Louisalaan. Ook Martha, een biertje van de Belgian Brew Factory, dat echter in dezelfde brouwerij werd gebrouwen kan je er proeven.

Van 12u tot 18u kan je er de bieren in flessen of in meeneemformaat kopen. Ideaal om een flesje te delen met de vrienden. Verder tik je er ook leuke sweaters, affiches en andere goodies op de kop. Misschien wel een ideetje voor onder de kerstboom? Vanaf 18u barst het feest helemaal los en worden er enkel nog glazen geserveerd, voor degustatie ter plaatse.

Reken voor de rest op proeverijen, events, afterworks en thema-avonden. Een dynamisch kader, gevarieerde evenementen en streekbier … meer is er niet nodig om de eerst verjaardag van BRABANCE te vieren. In 2017 riep Sébastien van Malderen, een jonge en ambitieuze ondernemer, het eerste recept van BRABANCE in het leven. Voor de commercialisatie van dit originele product sloeg hij de handen in elkaar met de Belgische brouwerij The Brew Society. Op 7 december, de eerste dag van de pop-up store in de Vergniesstraat 6 in Elsene, is het dag op dag een jaar geleden dat het merk zijn eerste stappen zette op de biermarkt. De ingrediënten van dit brouwsel? Hoppe, mout, een infusie van passiebes-peper en vooral veel enthousiasme en vastberadenheid, iets wat je bij de eerste slokken al meteen proeft.

Schol!

BRABANCE
Vergniesstraat 6
1050 Elsene
FacebookInstagram

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eetadresje van de week: Sticks ’n Bowls

Een beetje op wereldreis in Antwerpen… En of we enthousiast waren toen we een ...

Mancave The Hub…jouw toevluchtsoord tijdens het shoppen

Eindelijk…zonder zeuren mee naar de solden… “Schat, we gaan naar het Shopping Center en ...

Voor ons een frietje met ‘Gin-Mayo’

Dit ontbrak er nog aan… Gin…liters hebben we al achterover gekapt op onze redactie. ...

Hosting door Fraai