Bose gaat voor gepimpte zonnebrillen

Wie Bose zegt denkt natuurlijk onmiddellijk, maar de rekels hebben tegenwoordig ook zonnebrillen. Uiteraard in combinatie met audio, of wat had je gedacht?

Zonnebril met Augmented Reality

Frames is de naam van de reeks zonnebrillen die voorzien zijn van augmented reality. Bij deze zonnebrillen draait het niet om zicht, maar om audio. Via de ingebouwde microfoon en speakers kan Siri immers in je oor kwetteren en ook de Google Assistant kan lieve woordjes in je oor fluisteren. Binnenkort hoopt Bose echter zijn eigen AR-platform te kunnen lanceren, waar verschillende apps op zullen komen van externe ontwikkelaars.

Door GPS en bewegingssensoren weet de zonnebril waar je bent en kan het de bril je info op maat aanreiken. Het lastige is natuurlijk wel dat anderen voorlopig kunnen meeluisteren, wat natuurlijk niet altijd even leuk is. Gevoelige vragen stellen is dus misschien niet zo’n goed idee.

De Bose Frames zullen in twee stijlen verkrijgbaar zijn: de Alto en de Rondo. Vanaf januari zou de bril in de Verenigde Staten verkrijgbaar moeten zijn. Voor amper $199 bescherm je niet enkel je ogen, maar krijg je nog een heleboel toeters en bellen ook.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dating-Tip: Zo vang je een cougar!

De tijd dat wij compleet zot liepen van cougars ligt wat achter ons. Been ...

Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en ...

Alle dating trends die jij moet kennen …

Ben jij momenteel wanhopig op zoek naar een lief? Alle apps al geprobeerd? Dan ...

Hosting door Fraai