Bloedmooie Emily Ratajkowski geeft Tinder-tips! (Video)

Zo scoor je een topmodel…

Kerst…niet altijd de meest gezellige periode voor singles. Alleen naar familiefeestjes, jij die zorgt voor het altijd oneven aantal aan tafel, dronken nonkels die naar je lief vragen en durven suggereren dat je met je geaardheid in de knoop ligt,… je zou voor minder de laatste dagen voor Kerst of Oudjaar volop aan het Tinderen slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Maar hoe scoor je nu net die ravissante knapperd waarvan de mond van al die dronken nonkels open valt en ze met moeite hun onder water gelopen gebit kunnen binnen houden? Wél, niemand minder dan het ravissante topmodel, Emily Ratajkowski, geeft je succesvolle tips mee.

Een paar minuten in de sofa met het Tinder-account van een random kerel en hij scoorde met dank aan de rondborstige hinde de ene chick na de andere. Wij zouden met Emily in de sofa andere dingen doen dan Tinderen maar bon…bekijk haar tips en volop swipen heren!


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Olivia Culpo dumpte ex wegens te weinig seks!

Voor een bikinibabe meer of minder draaien we bij Whatmatters natuurlijk onze hand niet ...

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Marina Mendes is de fitte Latina waar wij van dromen

M&Mmmmh… We hebben het vandaag niet over de geel, blauw, rood of bruine chocolade ...

Hosting door Fraai