Bloedmooie Emily Ratajkowski geeft Tinder-tips! (Video)

Zo scoor je een topmodel…

Kerst…niet altijd de meest gezellige periode voor singles. Alleen naar familiefeestjes, jij die zorgt voor het altijd oneven aantal aan tafel, dronken nonkels die naar je lief vragen en durven suggereren dat je met je geaardheid in de knoop ligt,… je zou voor minder de laatste dagen voor Kerst of Oudjaar volop aan het Tinderen slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Maar hoe scoor je nu net die ravissante knapperd waarvan de mond van al die dronken nonkels open valt en ze met moeite hun onder water gelopen gebit kunnen binnen houden? Wél, niemand minder dan het ravissante topmodel, Emily Ratajkowski, geeft je succesvolle tips mee.

Een paar minuten in de sofa met het Tinder-account van een random kerel en hij scoorde met dank aan de rondborstige hinde de ene chick na de andere. Wij zouden met Emily in de sofa andere dingen doen dan Tinderen maar bon…bekijk haar tips en volop swipen heren!


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...

Karlie Kloss…de nieuwe Heidi Klum?

Ze vervangt Heidi alvast als nieuw gezicht voor het modeprogramma ‘Project Runway’ Waar de ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters : Laura Duymelinck

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Hosting door Fraai